Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2019 #61 YoRuMSuZ dediki: Kesinlikle Haluk Levent demiştir. Çok sevdiğini biliyorum çünkü radyodan. Genişletmek için tıklayın... Bende biliyorum ama ölen bir ses sanatçıdıydı diye sormuştu soruyu
YoRuMSuZ dediki: Kesinlikle Haluk Levent demiştir. Çok sevdiğini biliyorum çünkü radyodan. Genişletmek için tıklayın... Bende biliyorum ama ölen bir ses sanatçıdıydı diye sormuştu soruyu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mys 2019 #63 AybüKe dediki: Bende biliyorum ama ölen bir ses sanatçıdıydı diye sormuştu soruyu Genişletmek için tıklayın... Tüh ben dikkatsiz okumuşum demek ki
AybüKe dediki: Bende biliyorum ama ölen bir ses sanatçıdıydı diye sormuştu soruyu Genişletmek için tıklayın... Tüh ben dikkatsiz okumuşum demek ki
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 21 Mys 2019 #64 YoRuMSuZ dediki: Kesinlikle Haluk Levent demiştir. Çok sevdiğini biliyorum çünkü radyodan. Genişletmek için tıklayın... İyi de hocam Haluk Levent yaşıyor daha ? bize vefat etmiş bir ses sanatçısı lazım ?
YoRuMSuZ dediki: Kesinlikle Haluk Levent demiştir. Çok sevdiğini biliyorum çünkü radyodan. Genişletmek için tıklayın... İyi de hocam Haluk Levent yaşıyor daha ? bize vefat etmiş bir ses sanatçısı lazım ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mys 2019 #65 İşte ben soru cümlesindeki "ölmüş" sözcüğünü kaçırmışım @Sentinus
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #66 Sentinus dediki: Barış Manço Genişletmek için tıklayın... Tebrikler ? misafir vardı bakamadım masallah üşüşmüşsünüz Yeni soru biraz sonra gelecek
Sentinus dediki: Barış Manço Genişletmek için tıklayın... Tebrikler ? misafir vardı bakamadım masallah üşüşmüşsünüz Yeni soru biraz sonra gelecek
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #67 Nazenin'e Sana göre bir ilişkiyi harika kılan nedir? diye sordum . Ne demiştir?