HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 7 Mrt 2013 #131 felsefe_mi dediki: Mesela çiğköfte ile ayran güzel gider Benim yanıma da Gökhan Tepe gidebilir yaneee Genişletmek için tıklayın... Ne çiğköftesi yaaa... çiğköfte yok unut onu Bu arada benim yanıma da Adrian Brody iyi gider
felsefe_mi dediki: Mesela çiğköfte ile ayran güzel gider Benim yanıma da Gökhan Tepe gidebilir yaneee Genişletmek için tıklayın... Ne çiğköftesi yaaa... çiğköfte yok unut onu Bu arada benim yanıma da Adrian Brody iyi gider
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Mrt 2013 #132 Kahvenin yanına sigara iyi gider. Rakının yanına balık iyi gider(diyolllar ) Biranın yanına fıstık gider Kebapın yanına kola gider
Kahvenin yanına sigara iyi gider. Rakının yanına balık iyi gider(diyolllar ) Biranın yanına fıstık gider Kebapın yanına kola gider
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Mrt 2013 #133 felsefe_mi dediki: Rakının yanına balık iyi gider(diyolllar ) Biranın yanına fıstık gider Genişletmek için tıklayın... Foruma rakı ve bira sözü geçtiğinde bana otomatik özel mesaj iletilir. Rakının yanında kuzu pirzola, biranın yanında evet, fıstık iyi gider
felsefe_mi dediki: Rakının yanına balık iyi gider(diyolllar ) Biranın yanına fıstık gider Genişletmek için tıklayın... Foruma rakı ve bira sözü geçtiğinde bana otomatik özel mesaj iletilir. Rakının yanında kuzu pirzola, biranın yanında evet, fıstık iyi gider
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Mrt 2013 #134 YoRuMSuZ dediki: Foruma rakı ve bira sözü geçtiğinde bana otomatik özel mesaj iletilir. Rakının yanında kuzu pirzola, biranın yanında evet, fıstık iyi gider Genişletmek için tıklayın... Aaa hep rakı-balık derler ama =BB Yine de bilemeyeceğim. Bu sadece duyum
YoRuMSuZ dediki: Foruma rakı ve bira sözü geçtiğinde bana otomatik özel mesaj iletilir. Rakının yanında kuzu pirzola, biranın yanında evet, fıstık iyi gider Genişletmek için tıklayın... Aaa hep rakı-balık derler ama =BB Yine de bilemeyeceğim. Bu sadece duyum
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Mrt 2013 #135 Bira,sigara ve cerezforum ..Acayip iyi gidiyor kafa dağıtmaya bire bir ..)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Mrt 2013 #136 felsefe_mi dediki: Aaa hep rakı-balık derler ama =BB Yine de bilemeyeceğim. Bu sadece duyum Genişletmek için tıklayın... Yine özel mesajla biri rakıdan bahsediyo dendi bana Evet balık hairka gider de biraz mevsimseldir Kuzu pirzola ise günceldir Viskinin yanında çikolata derler ama ben sevmem
felsefe_mi dediki: Aaa hep rakı-balık derler ama =BB Yine de bilemeyeceğim. Bu sadece duyum Genişletmek için tıklayın... Yine özel mesajla biri rakıdan bahsediyo dendi bana Evet balık hairka gider de biraz mevsimseldir Kuzu pirzola ise günceldir Viskinin yanında çikolata derler ama ben sevmem
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Mrt 2013 #139 ayranla çiğköfteyi yiyince balon gibi oluyor insanın göbeciği ))
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Mrt 2013 #140 YoRuMSuZ dediki: Yine özel mesajla biri rakıdan bahsediyo dendi bana Evet balık hairka gider de biraz mevsimseldir Kuzu pirzola ise günceldir Viskinin yanında çikolata derler ama ben sevmem Genişletmek için tıklayın... Abi en iyi peynir gitmez mi
YoRuMSuZ dediki: Yine özel mesajla biri rakıdan bahsediyo dendi bana Evet balık hairka gider de biraz mevsimseldir Kuzu pirzola ise günceldir Viskinin yanında çikolata derler ama ben sevmem Genişletmek için tıklayın... Abi en iyi peynir gitmez mi