YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Mrt 2018 #1 Sevdiklerinle bir arada, sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum sevgili arkadaşım. İyi ki varsın, iyi ki doğdun mutlu senelerrrr Bu da pastan
Sevdiklerinle bir arada, sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum sevgili arkadaşım. İyi ki varsın, iyi ki doğdun mutlu senelerrrr Bu da pastan
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Mrt 2018 #3 Dogum gunun kutlu olsun canim. Ailenle gecirecegin daha nice yaslarin olur insallah.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Mrt 2018 #4 Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.yorumsuz çok incesin teşekkürler ama bu pastayla kurtulacağını mi sanıyorsun yani @YoRuMSuZ
Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.yorumsuz çok incesin teşekkürler ama bu pastayla kurtulacağını mi sanıyorsun yani @YoRuMSuZ
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Mrt 2018 #6 Sağlıklı huzurlu yaşa araz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Mrt 2018 #7 Sevdiklerinle birlikte, sağlık, huzur, mutluluk dolu bir ömür seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun @-araz- 'cım
Sevdiklerinle birlikte, sağlık, huzur, mutluluk dolu bir ömür seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun @-araz- 'cım
Düş Özel Üye Özel üye 4 Mrt 2018 #9 O guzel ailen ile birlikte saglikli huzurlu musmutlu yaşlar diliyorum canim benim.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Mrt 2018 #10 Çok teşekkür ederim hepinize .umari m.yeni yasim öncelikle saglik sonra huzur sonra da hayırlı bir ömür getirsin inşallah.
Çok teşekkür ederim hepinize .umari m.yeni yasim öncelikle saglik sonra huzur sonra da hayırlı bir ömür getirsin inşallah.