YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2012 #101 RüzqαrqüŁü dediki: Chrome kullanıyorum hani hani göremiyorum benimkide olmadııı. Genişletmek için tıklayın... Sen de aynı şekilde rütbe alanında değişiklik yapmışsın. Chrome kullanıyorsan mutlaka görüyor olman gerekiyor. Çerçeve içine aldım.
RüzqαrqüŁü dediki: Chrome kullanıyorum hani hani göremiyorum benimkide olmadııı. Genişletmek için tıklayın... Sen de aynı şekilde rütbe alanında değişiklik yapmışsın. Chrome kullanıyorsan mutlaka görüyor olman gerekiyor. Çerçeve içine aldım.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #102 Gerekli Olan Yerleri Belirledim. Belki param yetmiyordur anlamadım ben. Birde sen bak adminim... @YoRuMSuZ hehe süper olmuslar Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Gerekli Olan Yerleri Belirledim. Belki param yetmiyordur anlamadım ben. Birde sen bak adminim... @YoRuMSuZ hehe süper olmuslar
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #103 Aaa anladım simdi ben. Ama biri bana nasıl yapmam gerektiğini söylesin. Ayrıntıyı kaçırmışım.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #104 RüzqαrqüŁü dediki: Aaa anladım simdi ben. Ama biri bana nasıl yapmam gerektiğini söylesin. Ayrıntıyı kaçırmışım. Genişletmek için tıklayın... Tam olarak nerede değişiklik yapmak istiyorsun ve ne şekilde değiştirmek istiyorsun canım Yardımcı olurum ben
RüzqαrqüŁü dediki: Aaa anladım simdi ben. Ama biri bana nasıl yapmam gerektiğini söylesin. Ayrıntıyı kaçırmışım. Genişletmek için tıklayın... Tam olarak nerede değişiklik yapmak istiyorsun ve ne şekilde değiştirmek istiyorsun canım Yardımcı olurum ben
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #105 ZeyNoO dediki: Tam olarak nerede değişiklik yapmak istiyorsun ve ne şekilde değiştirmek istiyorsun canım Yardımcı olurum ben Genişletmek için tıklayın... Nickimde. Rengini değiştirmek istiyorum
ZeyNoO dediki: Tam olarak nerede değişiklik yapmak istiyorsun ve ne şekilde değiştirmek istiyorsun canım Yardımcı olurum ben Genişletmek için tıklayın... Nickimde. Rengini değiştirmek istiyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2012 #106 Üye başlığı gösterdiğim rübe rengi arkadaşlar. Üye rengi için sol menüden "Üye Adı" bölümüne girin. Direk link:
Üye başlığı gösterdiğim rübe rengi arkadaşlar. Üye rengi için sol menüden "Üye Adı" bölümüne girin. Direk link:
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #107 Senin gönderdiğin linkte renk secenekleri yok onaylıyorum sadece ama bi sey olmuyor.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #108 RüzqαrqüŁü dediki: Nickimde. Rengini değiştirmek istiyorum Genişletmek için tıklayın... Senin girdiğin bölüm Rütbedeki değişikleri yapıyor Yan bölmede, 6. satırdaki "Üye Adı" yazan kısımdan yapmalısın değişiklikleri
RüzqαrqüŁü dediki: Nickimde. Rengini değiştirmek istiyorum Genişletmek için tıklayın... Senin girdiğin bölüm Rütbedeki değişikleri yapıyor Yan bölmede, 6. satırdaki "Üye Adı" yazan kısımdan yapmalısın değişiklikleri
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #109 RüzqαrqüŁü dediki: Senin gönderdiğin linkte renk secenekleri yok onaylıyorum sadece ama bi sey olmuyor. Genişletmek için tıklayın... @ZeyNoO @YoRuMSuZ ben aptal mıyım beceremedim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RüzqαrqüŁü dediki: Senin gönderdiğin linkte renk secenekleri yok onaylıyorum sadece ama bi sey olmuyor. Genişletmek için tıklayın... @ZeyNoO @YoRuMSuZ ben aptal mıyım beceremedim
Tuba ♕ Özel üye 5 Eyl 2012 #110 ben dediklerinizi aynen yaptım ama sanırımcoreme olmadığı için ben göremiyorum