YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Şbt 2013 #122 Nick değişikliği konusu artık sabit hale getirildi arkadaşlar.
ASİ Üye 17 Nsn 2013 #123 nick'imi anlamsız oduğundan ve forumda anlamsız nicklerin uygun olmağını öğrendiğimden dolayı değişmek istiyorum.
nick'imi anlamsız oduğundan ve forumda anlamsız nicklerin uygun olmağını öğrendiğimden dolayı değişmek istiyorum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Nsn 2013 #124 ŞşŞ~ dediki: nick'imi anlamsız oduğundan ve forumda anlamsız nicklerin uygun olmağını öğrendiğimden dolayı değişmek istiyorum. Genişletmek için tıklayın... Yeni nick belirlerseniz halledebiliriz hemen.
ŞşŞ~ dediki: nick'imi anlamsız oduğundan ve forumda anlamsız nicklerin uygun olmağını öğrendiğimden dolayı değişmek istiyorum. Genişletmek için tıklayın... Yeni nick belirlerseniz halledebiliriz hemen.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Nsn 2013 #126 ŞşŞ~ dediki: Asi olsun eğer mümkünse Genişletmek için tıklayın... Oldu bile
Paradoks ... Elif ... Özel üye 16 Mys 2013 #128 "Bal " kullanıcı adından sıkıldım ve nasıl desem yeni başlangıç yapmak istiyorum forumda O yüzden Paradoks ~
"Bal " kullanıcı adından sıkıldım ve nasıl desem yeni başlangıç yapmak istiyorum forumda O yüzden Paradoks ~
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Mys 2013 #130 Paradoks ~ dediki: "Bal " kullanıcı adından sıkıldım ve nasıl desem yeni başlangıç yapmak istiyorum forumda O yüzden Paradoks ~ Genişletmek için tıklayın... Değiştirdim İkinokta.. dediki: Bende değiştirmek istiyorum.. Emre olabilir mi yada İki nokta Genişletmek için tıklayın... Emre mevcut ama istersen İki nokta yaparım.
Paradoks ~ dediki: "Bal " kullanıcı adından sıkıldım ve nasıl desem yeni başlangıç yapmak istiyorum forumda O yüzden Paradoks ~ Genişletmek için tıklayın... Değiştirdim İkinokta.. dediki: Bende değiştirmek istiyorum.. Emre olabilir mi yada İki nokta Genişletmek için tıklayın... Emre mevcut ama istersen İki nokta yaparım.