MasMavi Katılımcı 15 Tem 2013 #141 YoRuMSuZ dediki: Halledildi. Yeni nick hayırlı olsun bu daha iyi oldu Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler. Haklısın galiba bu daha iyi oldu
YoRuMSuZ dediki: Halledildi. Yeni nick hayırlı olsun bu daha iyi oldu Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler. Haklısın galiba bu daha iyi oldu
M _Miroğlu_ Aktif 15 Tem 2013 #142 YoRuMSuZ dediki: Yeni üye olup katılımcı olmayı düşünenler için daha uygun diye düşünüyorum ben Genişletmek için tıklayın... Mümkünse _MaJeSTe_ olabilir mi. Şimdiden teşekkürler.
YoRuMSuZ dediki: Yeni üye olup katılımcı olmayı düşünenler için daha uygun diye düşünüyorum ben Genişletmek için tıklayın... Mümkünse _MaJeSTe_ olabilir mi. Şimdiden teşekkürler.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 15 Tem 2013 #143 Adminim Bakarmısınız @YoRuMSuZ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2013 #144 _MaJeSTe_ dediki: Mümkünse _MaJeSTe_ olabilir mi. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Degistirildi.
_MaJeSTe_ dediki: Mümkünse _MaJeSTe_ olabilir mi. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Degistirildi.
kaptanduman Katılımcı 22 Tem 2013 #145 Daha yeniyim farkındayım ama nickimi kaptan veya kaptanduman olarak değiştirmeniz mümkünmüdür?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ekm 2013 #148 "Dört Yapraklı Yonca" arkadaşımızın nicki Papatya olarak değiştirilmiştir...
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Ekm 2013 #149 ZeyNoO dediki: "Dört Yapraklı Yonca" arkadaşımızın nicki Papatya olarak değiştirilmiştir... Genişletmek için tıklayın... Kısa, öz, harika oldu. Teşekkür ederim Zeynom. Ellerin dert görmesin.
ZeyNoO dediki: "Dört Yapraklı Yonca" arkadaşımızın nicki Papatya olarak değiştirilmiştir... Genişletmek için tıklayın... Kısa, öz, harika oldu. Teşekkür ederim Zeynom. Ellerin dert görmesin.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ekm 2013 #150 Papatya dediki: Kısa, öz, harika oldu. Teşekkür ederim Zeynom. Ellerin dert görmesin. Genişletmek için tıklayın... Yoncam bi daha degisme artik sabit kalsin kafam corba oluyor yaww<3
Papatya dediki: Kısa, öz, harika oldu. Teşekkür ederim Zeynom. Ellerin dert görmesin. Genişletmek için tıklayın... Yoncam bi daha degisme artik sabit kalsin kafam corba oluyor yaww<3