~meLek~ GalataSaray'ım 1 Ksm 2013 #161 ZeyNoO dediki: Asi MeLeK mi yapayım? Genişletmek için tıklayın... Evet ya o olsun..kendimi bi tuhaf hissediyorum bu nickte Kusura bakma sana da zahmet veriyorum..:/
ZeyNoO dediki: Asi MeLeK mi yapayım? Genişletmek için tıklayın... Evet ya o olsun..kendimi bi tuhaf hissediyorum bu nickte Kusura bakma sana da zahmet veriyorum..:/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ksm 2013 #162 Asi MeLeK dediki: Evet ya o olsun..kendimi bi tuhaf hissediyorum bu nickte Kusura bakma sana da zahmet veriyorum..:/ Genişletmek için tıklayın... Nickin Asi MeLeK olarak değiştirildi
Asi MeLeK dediki: Evet ya o olsun..kendimi bi tuhaf hissediyorum bu nickte Kusura bakma sana da zahmet veriyorum..:/ Genişletmek için tıklayın... Nickin Asi MeLeK olarak değiştirildi
~meLek~ GalataSaray'ım 2 Ksm 2013 #163 ZeyNoO dediki: Nickin Asi MeLeK olarak değiştirildi Genişletmek için tıklayın... Tesekkür ederim Zeynom bunda sabit kalcam..en iyisi bu galiba
ZeyNoO dediki: Nickin Asi MeLeK olarak değiştirildi Genişletmek için tıklayın... Tesekkür ederim Zeynom bunda sabit kalcam..en iyisi bu galiba
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 21 Şbt 2014 #164 @YoRuMSuZ Merhabalar, nickimi değiştirmek istiyorum... Eğer uygunsa ' Vapurdumanı ' olabilir mi ? Uygun değilse Kamelya olabilir... Çok teşekkürler...
@YoRuMSuZ Merhabalar, nickimi değiştirmek istiyorum... Eğer uygunsa ' Vapurdumanı ' olabilir mi ? Uygun değilse Kamelya olabilir... Çok teşekkürler...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Şbt 2014 #165 GöNüLÇeLeN dediki: @YoRuMSuZ Merhabalar, nickimi değiştirmek istiyorum... Eğer uygunsa ' Vapurdumanı ' olabilir mi ? Uygun değilse Kamelya olabilir... Çok teşekkürler... Genişletmek için tıklayın... Her ikisi de olabilir. Karar verdiğin anda işlemi yapabilirim. 10 dakika sonra maça gidiyorum ama buradasan hemen kara verebilirsin
GöNüLÇeLeN dediki: @YoRuMSuZ Merhabalar, nickimi değiştirmek istiyorum... Eğer uygunsa ' Vapurdumanı ' olabilir mi ? Uygun değilse Kamelya olabilir... Çok teşekkürler... Genişletmek için tıklayın... Her ikisi de olabilir. Karar verdiğin anda işlemi yapabilirim. 10 dakika sonra maça gidiyorum ama buradasan hemen kara verebilirsin
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 21 Şbt 2014 #166 YoRuMSuZ dediki: Her ikisi de olabilir. Karar verdiğin anda işlemi yapabilirim. 10 dakika sonra maça gidiyorum ama buradasan hemen kara verebilirsin Genişletmek için tıklayın... 'Vapurdumanı' olsuun Teşekkür ederim
YoRuMSuZ dediki: Her ikisi de olabilir. Karar verdiğin anda işlemi yapabilirim. 10 dakika sonra maça gidiyorum ama buradasan hemen kara verebilirsin Genişletmek için tıklayın... 'Vapurdumanı' olsuun Teşekkür ederim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Şbt 2014 #167 GöNüLÇeLeN dediki: 'Vapurdumanı' olsuun Teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Yorumsuz gitti sanırım eğer kesin kararınsa ben değiştiririm
GöNüLÇeLeN dediki: 'Vapurdumanı' olsuun Teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Yorumsuz gitti sanırım eğer kesin kararınsa ben değiştiririm
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 22 Şbt 2014 #168 ZeyNoO dediki: Yorumsuz gitti sanırım eğer kesin kararınsa ben değiştiririm Genişletmek için tıklayın... Kesin kararım değiştirebilirsin teşekkürler
ZeyNoO dediki: Yorumsuz gitti sanırım eğer kesin kararınsa ben değiştiririm Genişletmek için tıklayın... Kesin kararım değiştirebilirsin teşekkürler
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 23 Tem 2015 #170 Nick değiştirmek hala mümkünse benimkini de " Rigel " olarak değiştirebilir misin @YoRuMSuZ ?