YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ksm 2015 #181 Ne demek, bir bahane ile sohbet edip fikirlerimizi paylaşmış olduk ne güzel işte.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Ksm 2015 #182 Hocam zahmet olacak sana ama benim nicki geri " Sentinus " yapabilir miyiz?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ksm 2015 #183 Hala ücretli değişim olayını ayarlayamadım. Değişiklik tamamdır @Sentinus. Hayırlı olsun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ksm 2015 #184 Artık kullanıcı adı değişikliklerini üyelerimiz kendileri yapacaklar. Tabi bunun için meşhur dükkanımıza uğramamak olmaz. Üye adı değişimi ile ilgili detaylara BURADAN, Dükkandaki ilgili ürüne (üye adı değişim hakkı) BURADAN ulaşabilirsiniz.
Artık kullanıcı adı değişikliklerini üyelerimiz kendileri yapacaklar. Tabi bunun için meşhur dükkanımıza uğramamak olmaz. Üye adı değişimi ile ilgili detaylara BURADAN, Dükkandaki ilgili ürüne (üye adı değişim hakkı) BURADAN ulaşabilirsiniz.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2015 #185 YoRuMSuZ dediki: Artık kullanıcı adı değişikliklerini üyelerimiz kendileri yapacaklar. Tabi bunun için meşhur dükkanımıza uğramamak olmaz. Üye adı değişimi ile ilgili detaylara BURADAN, Dükkandaki ilgili ürüne (üye adı değişim hakkı) BURADAN ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... Yıllar yıllar önce ben üye adımı 5000 ye değiştirmiştim.. Son düzenleme: 25 Ksm 2015
YoRuMSuZ dediki: Artık kullanıcı adı değişikliklerini üyelerimiz kendileri yapacaklar. Tabi bunun için meşhur dükkanımıza uğramamak olmaz. Üye adı değişimi ile ilgili detaylara BURADAN, Dükkandaki ilgili ürüne (üye adı değişim hakkı) BURADAN ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... Yıllar yıllar önce ben üye adımı 5000 ye değiştirmiştim..
Simurg 😉 Özel üye 27 Ksm 2015 #186 Ben eski üyeyim nick değişikliği fırsatını kaçırmış mı oluyorum. Simurg07 olmalı ama benim nickim. Daha 22 var bende.
Ben eski üyeyim nick değişikliği fırsatını kaçırmış mı oluyorum. Simurg07 olmalı ama benim nickim. Daha 22 var bende.
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Ksm 2015 #187 CenX dediki: Ben eski üyeyim nick değişikliği fırsatını kaçırmış mı oluyorum. Simurg07 olmalı ama benim nickim. Daha 22 var bende. Genişletmek için tıklayın... biriktirmek çook kolay
CenX dediki: Ben eski üyeyim nick değişikliği fırsatını kaçırmış mı oluyorum. Simurg07 olmalı ama benim nickim. Daha 22 var bende. Genişletmek için tıklayın... biriktirmek çook kolay
Simurg 😉 Özel üye 27 Ksm 2015 #188 Bana düşen sadece somurtmak demek ki. Çok çalışmam lazım çooooooooook.
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Ksm 2015 #189 Hoşuna giden paylaşmak istedigin konuları haberleri konu açabilirsin @CenX bence çok eglenceli zaten bir konu açınca içerik güzelse epey iyi bi miktar kazanıyosun
Hoşuna giden paylaşmak istedigin konuları haberleri konu açabilirsin @CenX bence çok eglenceli zaten bir konu açınca içerik güzelse epey iyi bi miktar kazanıyosun