Nick Değişikliği

@YoRuMSuZ Abi

Bende Nickimi Değiştirmek istiyorum ama nick kayıtlı durumda değişiklik yapmamız mümkün olmaz dimi? nickte aktif değil aslında ama:) Giriş Tarihi bile 2010 (:

@YoRuMSuZ Abi

Bende Nickimi Değiştirmek istiyorum ama nick kayıtlı durumda değişiklik yapmamız mümkün olmaz dimi? nickte aktif değil aslında ama:) Giriş Tarihi bile 2010 :)
Değiştirebiliriz ama artık insanların benimsediği kullanıcı adları var. Seninki de bunlardan biri. İstersen değiştirebiliriz elbette kardeşim. :)

Not: Nick değişikliğini dükkan aracılığı ile yapmak istedim ama henüz halledemedim onu. :D Ah kapitalizm ah. :D

Değiştirebiliriz ama artık insanların benimsediği kullanıcı adları var. Seninki de bunlardan biri. İstersen değiştirebiliriz elbette kardeşim. :)

Not: Nick değişikliğini dükkan aracılığı ile yapmak istedim ama henüz halledemedim onu. :D Ah kapitalizm ah. :D

Ya Aslında benim çok uzun zamandır aklımda ama nick kayıtlı olduğu için hep vazgeçmek zorunda kaldım :) Tahmin etmek zor değil aslında :) İstediğim Nick: KsK

Sen simdi böyle dedin kararsız kaldım abi :) Doğru söylüyorsun en eski nicklerden biri elimde :) Böyle kalmak daha iyi olacaktır :) Dile kolay 7 yılı boşa atmamak lazım (: teşekkür ederim ilgin için. Gereksiz mesaj fazlalığı yarattım kusura bakmayın

Geri