MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Ock 2010 #12 Mandalina şeklinde şekerler vardı ve annem almama hep kızardı.. İzin vermezdi..
jeriko Özel Üye Özel üye 13 Ock 2010 #13 Benim zamanımda -değilde çocukluğumda çünkü halen benim zamanım yaşadığım sürecede benim zamanım olacak.- Kaynanalar diye bir dizi vardı.
Benim zamanımda -değilde çocukluğumda çünkü halen benim zamanım yaşadığım sürecede benim zamanım olacak.- Kaynanalar diye bir dizi vardı.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ags 2011 #14 Çocukluğumda Çelik çomak oynardık biz..şimdi oynayan göremiyorum...
nestling_ NESTY-nest Özel üye 25 Ock 2015 #16 nestling_ dediki: yedi kule , istop vardı... Genişletmek için tıklayın...
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Ock 2015 #17 Beni hala çocuk sayiyorlar ama soylemeden geçemeyecegim mavi önlük giyerdim ilkokuldayken, şimdilerde hiç yok, XL uniformaların içinde kaybolmuş yavrucaklar. "Kuşağımı bağlar mısın?" diye ricalarda bulunurduk hep
Beni hala çocuk sayiyorlar ama soylemeden geçemeyecegim mavi önlük giyerdim ilkokuldayken, şimdilerde hiç yok, XL uniformaların içinde kaybolmuş yavrucaklar. "Kuşağımı bağlar mısın?" diye ricalarda bulunurduk hep
nestling_ NESTY-nest Özel üye 25 Ock 2015 #18 evet kuşaklar ve bir de yakalar takardık ceplerimizde annelerimizin ütülediği mendiller
nestling_ NESTY-nest Özel üye 25 Ock 2015 #19 Nerde şimdi o eski düzenler nerde...şimdi çocukların hep psikolojileri bozuluyor...