KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ock 2018 #24 merakettim dediki: Tornet kayardık. Vay be Genişletmek için tıklayın... Tornet ne ya bizim burda bilyalı derlerdi buna..
merakettim dediki: Tornet kayardık. Vay be Genişletmek için tıklayın... Tornet ne ya bizim burda bilyalı derlerdi buna..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Ock 2018 #25 Küçük plastik şeyler içinde renkli kolonyalar vardı şimdi yok
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 13 Ock 2018 #26 KıRMıZı dediki: Tornet ne ya bizim burda bilyalı derlerdi buna.. Genişletmek için tıklayın... Hey gidi. Sen bilmezsin biz çok eskiden "tornet" derdik amcası.
KıRMıZı dediki: Tornet ne ya bizim burda bilyalı derlerdi buna.. Genişletmek için tıklayın... Hey gidi. Sen bilmezsin biz çok eskiden "tornet" derdik amcası.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Ock 2018 #27 merakettim dediki: Hey gidi. Sen bilmezsin biz çok eskiden "tornet" derdik amcası. Genişletmek için tıklayın... Hangimiz büyük acaba
merakettim dediki: Hey gidi. Sen bilmezsin biz çok eskiden "tornet" derdik amcası. Genişletmek için tıklayın... Hangimiz büyük acaba
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Ock 2018 #30 KıRMıZı dediki: Hangimiz büyük acaba Genişletmek için tıklayın... Tabiiki ben büyüğüm Ukte dediki: Gazoz kapakları vardı Genişletmek için tıklayın... Namıdeğer "ilik" Konserve kapağından çamur doldurup başlık yapardık Sigara kağıdı oynardık. Şimdi kimse bilmez
KıRMıZı dediki: Hangimiz büyük acaba Genişletmek için tıklayın... Tabiiki ben büyüğüm Ukte dediki: Gazoz kapakları vardı Genişletmek için tıklayın... Namıdeğer "ilik" Konserve kapağından çamur doldurup başlık yapardık Sigara kağıdı oynardık. Şimdi kimse bilmez