dderya kOkOşŞ V.I.P 30 Ags 2015 #21 Atatürk Kitaplığı Bornova merkezde bulunan hoş bir bina: Atatürk Kitaplığı. buraya üye olup içerdeki muhteşem kitapları ödünç alabiliyorsunuz. harika bir arşiv bulunuyor...
Atatürk Kitaplığı Bornova merkezde bulunan hoş bir bina: Atatürk Kitaplığı. buraya üye olup içerdeki muhteşem kitapları ödünç alabiliyorsunuz. harika bir arşiv bulunuyor...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Eyl 2015 #23 Çok güzel resimler. Üzerine logo eklememizde sakınca var mı?
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Eyl 2015 #24 YoRuMSuZ dediki: Çok güzel resimler. Üzerine logo eklememizde sakınca var mı? Genişletmek için tıklayın... teşekkürler yoo daha iyi olur hatta
YoRuMSuZ dediki: Çok güzel resimler. Üzerine logo eklememizde sakınca var mı? Genişletmek için tıklayın... teşekkürler yoo daha iyi olur hatta
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Ekm 2015 #25 bu resimleri yazın çekmiştim , vapurdan karşıyaka sahilini yürürken
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 28 Ekm 2015 #26 izmir bom boş görünüyor heralde sıcak diye çıkmamıştı insanlar..
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Ekm 2015 #27 Konak iskelesindeki bir kafede otururkenve yine sahilde sıkılmışken çektiğim acayip kareler
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 28 Ekm 2015 #29 çok güzel kareler derya ellerine sağlık..izmire gitmiş olduk sayende
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Ekm 2015 #30 kAşİf dediki: çok güzel kareler derya ellerine sağlık..izmire gitmiş olduk sayende Genişletmek için tıklayın... beğenmene sevindim resimlere yansıyamayan nice güzel yerler var İzmirimde...
kAşİf dediki: çok güzel kareler derya ellerine sağlık..izmire gitmiş olduk sayende Genişletmek için tıklayın... beğenmene sevindim resimlere yansıyamayan nice güzel yerler var İzmirimde...