dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Hzr 2016 #41 Papatya dediki: Geçenlerde oldu öyle bir olay, demek ki sen beni pek takip etmiyorsun forumda kuzumm... Tekrarı olmaz bu kez geldiğimde görüşürüz inşAllah. Genişletmek için tıklayın... Gercekten mi neden soylemedin bana yaaaaaaa cok uzuldum haberim olmamasina tatlimmm
Papatya dediki: Geçenlerde oldu öyle bir olay, demek ki sen beni pek takip etmiyorsun forumda kuzumm... Tekrarı olmaz bu kez geldiğimde görüşürüz inşAllah. Genişletmek için tıklayın... Gercekten mi neden soylemedin bana yaaaaaaa cok uzuldum haberim olmamasina tatlimmm
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Hzr 2016 #42 dderya dediki: Gercekten mi neden soylemedin bana yaaaaaaa cok uzuldum haberim olmamasina tatlimmm Genişletmek için tıklayın... Oy, üzülme sen...
dderya dediki: Gercekten mi neden soylemedin bana yaaaaaaa cok uzuldum haberim olmamasina tatlimmm Genişletmek için tıklayın... Oy, üzülme sen...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Ags 2016 #43 evet sevgili @dderya fotoğrafların devamı gelecekmi..?..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2023 #45 Ne hoş bir İzmir turu olmuş, sanki İzmir'de bir tur atmış gibi oldum