• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Öğrenci Evi

Apartman yöneticileri de destek vermeye başlamış yalnız, bir haberde ben okudum :)

Ama toplumca insanlarda böyle bir zihniyet var yaa. Yeter ki bir bayanla bir erkeği yan yana görmesinler hemen damga yapışıyor. Aynı çatı altında olmasına gerek yok :)

@RUZG4R Bir kere Makarna çoğunlukla erkek öğrenci evlerinde olur :D
Üniversitedeyken arkadaşın kaldığı öğrenci evinde kalmıştık ders çalışmak için yemekleri hep beraber yapıp ders çalışmıştık zevkli oluyor :)
Tabi erkeklerin nasıl yemek yaptığı muamma :D

Düzenleyen yönetici:
Kişisel fikrim öğrenci evlerinde baylı bayanlı kalınmaması yönünde. Kararımı sorgulayanlar elbette olabilir veya aksi düşüneneler de. Ama olayın yanlışlıkların bizzat görmüş ve bilen biri olarak konuşuyorum.

@RUZG4R Bir kere Makarna çoğunlukla erkek öğrenci evlerinde olur :D
Üniversitedeyken arkadaşın kaldığı öğrenci evinde kalmıştık ders çalışmak için yemekleri hep beraber yapıp ders çalışmıştık zevkli oluyor :)
Tabi erkeklerin nasıl yemek yaptığı muamma :D

Ben bilmem başbakanım bilir :P

Düzenleyen yönetici:
Kişisel fikrim öğrenci evlerinde baylı bayanlı kalınmaması yönünde. Kararımı sorgulayanlar elbette olabilir veya aksi düşüneneler de. Ama olayın yanlışlıkların bizzat görmüş ve bilen biri olarak konuşuyorum.

O şekilde kalan bence parmakla gösterilecek kadar azdır abi ..Benim kişisel fikrim ise üniversitelileri bırakıp liselilere bakılması yönünde gençlerimiz aklı başında ama lise yaşında çocuklarımız televizyonun internetin etkisi özgürlüğü ile aile baskısı arasında sıkışmış olmayacak işler yapan taze beyinlerimiz ve üniversite gençliğini çoktan aşmış daha uç bir noktadalar madem gençler söz konusu bu yönde çalışmalar yapılsın :)

Bu yanlışlar konusunda bizi de aydınlatabilir misin adminim :)

Geri