''Okunsun Diye Değil, Dokunsun Diye Yazılır Bazı Şeyler''

• Konuyu açan Konuyu açan Araf
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
sffo9e.webp

Seni öyle bi severim ki;
beni bir kenara bırak,
seni sevmeme aşık olursun...

--- Mesajlar birleştirildi ---
oj2t0g.webp

Sana ne verdimse az,
Üstüne bir de ömrümü yaz... gul2.gif

nn00si.webp

"..Nereden gidilir
şiir yazan bir kadının parmak uçlarına?

Yok!
Şiir olmaya değil;
yurt bulmaya ..."

Dışarıda çok güzel yağmur yağıyor.
Sabaha kadar izleyesim var bu yağmurları.
Dünyada güzel kalmış şeylerden birtanesi.

Bu akşam ablam fenalaştı.Birşey olucak diye ödüm kopuyor.
Uykuda tutmaz beni şimdi.
Huzursuzluklar ard arda geliyor.
ama bunlarda geçicek.
İnancı yitirmeye gerek yok.

Sadece bir dakika sesini duymayı bile bize çok gören gönlümüzü verdiklerimize rağmen inancımızı yitirmemeyi tercih ediyoruz.
1545855267ce5e2c9b0.webp

Bir tek papatyayla mutlu olan biriydim ben bunca mutsuzluk ne için?

Bir şeyler var. Anlatmaya başlasam hiç susmayacağım. Hem bu kadar boş hem de bu kadar sorumluluk sahibi olmanın ağırlığı altında eziliyorum. İnsanın içini kemiren acılarının olması ne tuhaf. Kimseye söyleyemediği sancıları. Hayat, umutlarla beslediğimiz her engelde tekrar tekrar kalkıp devam edip yaşamak zorunda olduğumuz değil midir? Bu benim kaçıncı tekrara düşüşüm. Bazı günleri, bazı konuşmaları hiç unutamıyorum. Bu günüde unutmam kolay olmayacak. Kitabı merakla ve heyecanla okuyup son sayfada saatlerce ağlamışım gibi hissediyorum. Benimde arsız yanlarım var, mesela onca şeye rağmen hala bu gibi durumlara alışamamış olmam.

Herkesten uzaklaşmak, kimseyle konuşmak istemiyor ama aynı zamanda dizlerine yatıp ağlayabileceğim birinin varlığına da ihtiyaç duyuyorum.

Kendimi herhangi bir yere ait hissetmiyorum. Ne bir şehre, ne bir ülkeye, ne de dünyaya. Yeryüzüne susmaya gelenler sınıfındanım.
Mesafe, aslına bakarsan güzel seçim.
Mesafe bir taraf için günlerce deli bir düşünce olmuştu uyku kaçışları, bir kaç cümle bekleyişi..
Diğer taraf mı? Kim bilebilir.
Bu kez ben karar kesinliğimdeyim.

Hiç karşılık bulmadı verdiğim değerler.
Ah şu halsizliğim, farkındalığım.
Kendimi delice tanımışlığım.

Ne ağzımın tadı var ne canda huzur.

CANIM ne güzel bir kelimedir öyle !
içinde insanın can ' ı var,
anı var,
anı ' ları var. . .

'Yarım kalmışlık'' İki kelimeden çok daha ötesi.Acıtır yaralar, iyileşmesi fazlaca zaman alır. Bu kez giden benim, dönüşü de olmayacak.

Bazen dalıp gidiyorum, etrafımda bir koşturmaca düğün hazırlıkları bir telaş, çeyizlerim toplanıyor, hazırlanıyor. Zor bir yutkunmanın ardından gözlerimden söyleyemediklerim süzülüyor. Evimden, odamdan, yatağımdan, penceremden ayrı kalmak ya ailem nasıl alışıcam onlardan ayrı kalmaya.

Ayrılık da sevdadandır
Ben bilirim ayrılığı

Geri