Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Mrt 2018 #241 Ölüm ile ayrılığı tartmışlar, Elli dirhem fazla gelmiş ayrılık
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Mrt 2018 #242 Kim demir atmış yalan dünyaya? Dümeni kırmadan yol alıyorsun?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Mrt 2018 #243 Kelimeler Artık yakmıyorsa Alevden Köz'e Közde de küle dönüyordur aşk...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Mrt 2018 #244 Gülüşlerimizin hep boynu bükük . . Hangi derde yanalım sen söyle . . .
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Mrt 2018 #245 Ve sonra Başka çarem yok dedi; Oysa onun çaresi değil, Yüreği yoktu ...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Mrt 2018 #246 "Benim Kalbim bir ıslah evidir doktor, Yetim Bir Çocuk durmadan azarlanır içimde ...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Mrt 2018 #247 İşte bizde Kalkıyoruz Masadan, İki soğuk Çay Ve bir Ayrılık Ne Kadar Tutar ...!
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 27 Nsn 2018 #248 Ben senin ellerini hiç tutmadım. Soğuk mudur, sıcak mıdır ? Hayal ettim sadece, değmedim …
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 27 Nsn 2018 #249 ѕevdanın нaѕı ѕeѕe gelмez, ѕöze de gelмez. ѕeѕѕιz yaşanır
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 27 Nsn 2018 #250 Bazen bir rüyanın peşinden koşarsın, koşarsın, koşarsın. O, hep olduğu yerde duruyordur ancak bir türlü kavuşamazsın. İşte o vakit; -N a s i p.
Bazen bir rüyanın peşinden koşarsın, koşarsın, koşarsın. O, hep olduğu yerde duruyordur ancak bir türlü kavuşamazsın. İşte o vakit; -N a s i p.