Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 6 Mys 2018 #261 Geçer bu yorgunluklar Bu kırıklarda geçer* Günün son deminde Ömrün ilk nefesinde Geçer bu vedalar* Bu vefasızlıklarda geçer*
Geçer bu yorgunluklar Bu kırıklarda geçer* Günün son deminde Ömrün ilk nefesinde Geçer bu vedalar* Bu vefasızlıklarda geçer*
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 6 Mys 2018 #262 çay dedim “simit” dedi yağmur dedim “toprak kokusu” dedi yalnızlık dedim “sensizlik” dedi sen dedim “sen” dedi yüreğim dedim “gönlüm” dedi
çay dedim “simit” dedi yağmur dedim “toprak kokusu” dedi yalnızlık dedim “sensizlik” dedi sen dedim “sen” dedi yüreğim dedim “gönlüm” dedi
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 6 Mys 2018 #263 Hep ayrı olmaya mahkum etti kader bizi Ya bir adım ileri de olduk Ya bir adım geri de kaldık mutluluğa
Hep ayrı olmaya mahkum etti kader bizi Ya bir adım ileri de olduk Ya bir adım geri de kaldık mutluluğa
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 6 Mys 2018 #264 "Hüzn'e düçâr bir ömrün enkazı altındayım ey hafız.. Ne yana dönsem, gidenlerin gölgesi batar canıma..."
"Hüzn'e düçâr bir ömrün enkazı altındayım ey hafız.. Ne yana dönsem, gidenlerin gölgesi batar canıma..."
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 6 Mys 2018 #266 "Benim alın yazım sensin" dedi kadın... "Seni de bana yazmışlar" dedi adam...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Mys 2018 #267 İçimde Bir yanık kokusu... Yüreğim mi dersin?________________
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Mys 2018 #268 Kim istemez ağlamayı yağmur misali akıp giden dertleri olmasını
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Mys 2018 #269 Hu hu diye dua eden güvercinlere Amin dedim demin Amin ya Rabbim....
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Mys 2018 #270 Az evvel elimi koydum omzuna Kirpiklerini üç kere kırptın nazende Cânımı bıraktım aralarına Azraile sen teslim edersin artık ....
Az evvel elimi koydum omzuna Kirpiklerini üç kere kırptın nazende Cânımı bıraktım aralarına Azraile sen teslim edersin artık ....