Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #281 O yara hep orada duracak, arada kanayacak, kendini hatırlatacak ..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #282 ''Her şey Güzel Olacak '' demiyorum sana; her şey kötü giderken de yanında olacağım diyorum ..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #283 Beni ya şımartın ya da kapı dışarı edin .. Yarı içtenliğe dayanmam zor benim ..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #284 Bi elhamdülillah dedin.. Dua oldun, aktın toprağıma.. Bereket kadar güzelsin
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #285 Ya ben, Türküyle güne başlamanın tadını size nasıl anlatayım şimdi ... " Yarine yar isen, daha ne diyon.!?
Ya ben, Türküyle güne başlamanın tadını size nasıl anlatayım şimdi ... " Yarine yar isen, daha ne diyon.!?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #286 "Bir yanım yol ağzında bir yanım yara benim."
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 9 Hzr 2018 #288 Bak, bu dünya, bu mevsimler, bu yağmur ve bu akşamüstü. Bir gün bitecek. Bırak, elini tutayım.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 2 Tem 2018 #289 Yedi gün yalnızlığını anlattı. Sekizinci gün ben de gittim.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 2 Tem 2018 #290 Allah'ım affet. Senin nasip etmediğinde kaldı aklım.