Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2021 #351 Yalan dünyadayız, herkes kendi filmini oynuyor. ÖLECEĞİZ
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2021 #352 Lelis dediki: Her insanın bir geliş amacı varmış hayatımıza hikâyeleri bitince giderlermiş kimse sebepsiz yere girmezmiş hayatımıza işte herşey bundan ibaret Genişletmek için tıklayın... Çok doğru
Lelis dediki: Her insanın bir geliş amacı varmış hayatımıza hikâyeleri bitince giderlermiş kimse sebepsiz yere girmezmiş hayatımıza işte herşey bundan ibaret Genişletmek için tıklayın... Çok doğru
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Hzr 2021 #353 Kalbini kırıyor diye üzülme; Belki de hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur.
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Hzr 2021 #354 Aşĸ-ı DeruN dediki: Kalbini kırıyor diye üzülme; Belki de hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur. Genişletmek için tıklayın... Hiç böyle düşünmemiştim çok haklısın
Aşĸ-ı DeruN dediki: Kalbini kırıyor diye üzülme; Belki de hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur. Genişletmek için tıklayın... Hiç böyle düşünmemiştim çok haklısın
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Hzr 2021 #355 Her şey düzelecek belki ama benim hevesim kalacak mı onu bilmiyorum.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Hzr 2021 #356 Uğruna ödemiş olduğun o bedeller, mutluluğuna gölgeyi düşüyor ise hak etmiş olduğun mutluluk sana pahalıya gelmiştir.
Uğruna ödemiş olduğun o bedeller, mutluluğuna gölgeyi düşüyor ise hak etmiş olduğun mutluluk sana pahalıya gelmiştir.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Hzr 2021 #357 Ölüm bile üstünden zaman geçtiğinde eskimekte. Geçmeyecek olarak yanıp tutuştuğumuzdaysa acılar eskir, her şey eskir.
Ölüm bile üstünden zaman geçtiğinde eskimekte. Geçmeyecek olarak yanıp tutuştuğumuzdaysa acılar eskir, her şey eskir.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Hzr 2021 #358 Bazıları gitmenin nasıl olabileceğini bile becerememekte. Ya anısı kalmakta ya da acısı. Biz seninle büyüdük cengiz baba
Bazıları gitmenin nasıl olabileceğini bile becerememekte. Ya anısı kalmakta ya da acısı. Biz seninle büyüdük cengiz baba
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Hzr 2021 #359 Üzülmeye alıştım, acı çekmeye de bir renk olsaydım eğer kesin siyah olarak dünyaya gelirdim. Ve tüm göndermeleri yapıyorum yokluğun için. İnim inim inleyen satırlarımdaysa acıların koymuş olduğu yerdeyim.
Üzülmeye alıştım, acı çekmeye de bir renk olsaydım eğer kesin siyah olarak dünyaya gelirdim. Ve tüm göndermeleri yapıyorum yokluğun için. İnim inim inleyen satırlarımdaysa acıların koymuş olduğu yerdeyim.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Hzr 2021 #360 İyi Kadınlar Piç Adamlara, Hiç Kadınlar İyi Adamlara Yar Oldukça Aşk Kimsenin Yanına Kar Kalmayacak.Derun
İyi Kadınlar Piç Adamlara, Hiç Kadınlar İyi Adamlara Yar Oldukça Aşk Kimsenin Yanına Kar Kalmayacak.Derun