arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ags 2012 #551 RUZG4R dediki: çok duygulandımmm olmaz ben hatıra olarak saklayacağım gözlüklerimi bırakırdım bacıma .. Genişletmek için tıklayın... biliyor gözlük hastasıyım telefonumu iyidir yanii ;
RUZG4R dediki: çok duygulandımmm olmaz ben hatıra olarak saklayacağım gözlüklerimi bırakırdım bacıma .. Genişletmek için tıklayın... biliyor gözlük hastasıyım telefonumu iyidir yanii ;
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Ags 2012 #552 arz-ı hal dediki: biliyor gözlük hastasıyım telefonumu iyidir yanii ; Genişletmek için tıklayın... aynı hastalık bende de var benimkiler sana yeter hatta torunlarına bile kalır pastırma fabrikamı ona bırakacağım
arz-ı hal dediki: biliyor gözlük hastasıyım telefonumu iyidir yanii ; Genişletmek için tıklayın... aynı hastalık bende de var benimkiler sana yeter hatta torunlarına bile kalır pastırma fabrikamı ona bırakacağım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ags 2012 #553 RUZG4R dediki: aynı hastalık bende de var benimkiler sana yeter hatta torunlarına bile kalır pastırma fabrikamı ona bırakacağım Genişletmek için tıklayın... bende de var o kadar,torunlar yaşadı fabrika mı abicim adresi mail atıyom düğünüme gel
RUZG4R dediki: aynı hastalık bende de var benimkiler sana yeter hatta torunlarına bile kalır pastırma fabrikamı ona bırakacağım Genişletmek için tıklayın... bende de var o kadar,torunlar yaşadı fabrika mı abicim adresi mail atıyom düğünüme gel
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Ags 2012 #554 arz-ı hal dediki: bende de var o kadar,torunlar yaşadı fabrika mı abicim adresi mail atıyom düğünüme gel Genişletmek için tıklayın... haha yani işin ucunda fabrika olmasa düğünden de haberimiz olmayacak vay uyanık oldu olacak arabamı da bıraktım gitti
arz-ı hal dediki: bende de var o kadar,torunlar yaşadı fabrika mı abicim adresi mail atıyom düğünüme gel Genişletmek için tıklayın... haha yani işin ucunda fabrika olmasa düğünden de haberimiz olmayacak vay uyanık oldu olacak arabamı da bıraktım gitti
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ags 2012 #555 RUZG4R dediki: haha yani işin ucunda fabrika olmasa düğünden de haberimiz olmayacak vay uyanık oldu olacak arabamı da bıraktım gitti Genişletmek için tıklayın... para demek,zehra demekcimri derler birde bana,hiçte bilem bende arabamı bırakayım,değişiklik olsun
RUZG4R dediki: haha yani işin ucunda fabrika olmasa düğünden de haberimiz olmayacak vay uyanık oldu olacak arabamı da bıraktım gitti Genişletmek için tıklayın... para demek,zehra demekcimri derler birde bana,hiçte bilem bende arabamı bırakayım,değişiklik olsun