Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Arl 2012 #571 Mp3'ümü Fotoğraf makinamı Renkli kalemlerimi Kahve fincanımı Immm aklıma şimdilik bunlar geldi )
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Arl 2012 #572 Hmm bu yumuşacık yürekli kız kemanıma iyi bakarmış gibi geldi bıraktım gitti o zaman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Arl 2012 #573 Hep kemanım olsun isterdim teşekkür ederim @__nehir__ Laptopumu bırakırım Düzenleyen yönetici: 20 Tem 2016
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Arl 2012 #577 üstteki kız olsa bırakacak bir çok şeyim olurdu .. hmm kalemimi bırakırım.. emektarım benim yedi sekiz senelik var..
üstteki kız olsa bırakacak bir çok şeyim olurdu .. hmm kalemimi bırakırım.. emektarım benim yedi sekiz senelik var..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Arl 2012 #579 __nehir__ dediki: müzik arşivimi ve gizli çikolata zulamı Genişletmek için tıklayın... vavvv.. ölme ama çikolata zulası.. Düzenleyen yönetici: 20 Tem 2016
__nehir__ dediki: müzik arşivimi ve gizli çikolata zulamı Genişletmek için tıklayın... vavvv.. ölme ama çikolata zulası..