nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2012 #603 karikatür günlüğümü.. başka bi pencereden bakmak istermisiniz projesine kattkısı olur belki..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #604 nazenin dediki: karikatür günlüğümü.. başka bi pencereden bakmak istermisiniz projesine kattkısı olur belki.. Genişletmek için tıklayın... Bişeyide unutmaz Çakmak koleksiyonu mu
nazenin dediki: karikatür günlüğümü.. başka bi pencereden bakmak istermisiniz projesine kattkısı olur belki.. Genişletmek için tıklayın... Bişeyide unutmaz Çakmak koleksiyonu mu
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #606 Bibloya bayılırım. Özel el yapımı süs çakılarımı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2012 #607 sık sık kaçtığım mekanımı.. bol ilham verir.. şiirlerin çoşar bu sayede..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #608 nazenin dediki: sık sık kaçtığım mekanımı.. bol ilham verir.. şiirlerin çoşar bu sayede.. Genişletmek için tıklayın... Valla mı. Neresiymiş orası. Ayıcığımı verirdim bende.
nazenin dediki: sık sık kaçtığım mekanımı.. bol ilham verir.. şiirlerin çoşar bu sayede.. Genişletmek için tıklayın... Valla mı. Neresiymiş orası. Ayıcığımı verirdim bende.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2012 #609 ben ölünce sahip olabilirsin ancak.. benim bi tane oyuncak ayım oldu.. onun üstüne almadım hiç.. hala o var yanımda.. kıymetlim benim.. çizdiğim resimlerimi..
ben ölünce sahip olabilirsin ancak.. benim bi tane oyuncak ayım oldu.. onun üstüne almadım hiç.. hala o var yanımda.. kıymetlim benim.. çizdiğim resimlerimi..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #610 Ben teknoloji aletlerimi bıraksam... ( Tablet, Laptop, Masa üstü bilgisayar, Harici Hard disk, 4 Adet telefon (2 Dokunmatik, 2 Tuşlu) )
Ben teknoloji aletlerimi bıraksam... ( Tablet, Laptop, Masa üstü bilgisayar, Harici Hard disk, 4 Adet telefon (2 Dokunmatik, 2 Tuşlu) )