nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2012 #611 Bigünde bunlarla köşeyi dönerim.. dört telefon fazla gereksiz sanki bee.. kafayı yedirtir insana .. hangisiyle uğraşıcan.. tabi hepsibirden faliyetteyse .. kum saatimi..
Bigünde bunlarla köşeyi dönerim.. dört telefon fazla gereksiz sanki bee.. kafayı yedirtir insana .. hangisiyle uğraşıcan.. tabi hepsibirden faliyetteyse .. kum saatimi..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #612 3 Tanesi kullanımda ( Vodafone, Türkcell, Avea ) Olmak üzere birde Bimcell almayı düşünüyorum. Benim hiç kum saatim olmadı. Orta okulda yaptığım el boyamalarını...
3 Tanesi kullanımda ( Vodafone, Türkcell, Avea ) Olmak üzere birde Bimcell almayı düşünüyorum. Benim hiç kum saatim olmadı. Orta okulda yaptığım el boyamalarını...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2012 #613 arada bu dünyayla bağlantı kurmayı unutma.. ben bırakıcam ya işte .. ölmem gerekecek ama.. kalemimi.. 6 - 7 senelik var .. emektarım..
arada bu dünyayla bağlantı kurmayı unutma.. ben bırakıcam ya işte .. ölmem gerekecek ama.. kalemimi.. 6 - 7 senelik var .. emektarım..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #614 yok yok bu dünya ile bağlantı kurmayı unutmuyorum. eski kalemlerede bayılırım. Atatürk imzası olan saatimi.
yok yok bu dünya ile bağlantı kurmayı unutmuyorum. eski kalemlerede bayılırım. Atatürk imzası olan saatimi.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2012 #615 ikizimi akadaş olarak .. telefon bozmada üstüne yotur.. yükünü hafifletir..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #616 nazenin dediki: ikizimi akadaş olarak .. telefon bozmada üstüne yotur.. yükünü hafifletir.. Genişletmek için tıklayın... valla mı bozulsunlarda bende kurtulayım
nazenin dediki: ikizimi akadaş olarak .. telefon bozmada üstüne yotur.. yükünü hafifletir.. Genişletmek için tıklayın... valla mı bozulsunlarda bende kurtulayım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2012 #617 SizinSesiniz dediki: valla mı bozulsunlarda bende kurtulayım Genişletmek için tıklayın... tamam senindir o zaman.. ama ben ölene kadar stok yaparsın sen.. sayıyı tahmin edemiyorum..
SizinSesiniz dediki: valla mı bozulsunlarda bende kurtulayım Genişletmek için tıklayın... tamam senindir o zaman.. ama ben ölene kadar stok yaparsın sen.. sayıyı tahmin edemiyorum..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #618 nazenin dediki: tamam senindir o zaman.. ama ben ölene kadar stok yaparsın sen.. sayıyı tahmin edemiyorum.. Genişletmek için tıklayın... Yok bee o kadar fazla değil sadece elime biraz para geçtikçe veyahut canım sıkıldıkça alırım.
nazenin dediki: tamam senindir o zaman.. ama ben ölene kadar stok yaparsın sen.. sayıyı tahmin edemiyorum.. Genişletmek için tıklayın... Yok bee o kadar fazla değil sadece elime biraz para geçtikçe veyahut canım sıkıldıkça alırım.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2012 #619 SizinSesiniz dediki: Yok bee o kadar fazla değil sadece elime biraz para geçtikçe veyahut canım sıkıldıkça alırım. Genişletmek için tıklayın... vala bi tanesi beni isyana sürüklüyo.. çoğu zaman kapatıyorum.. ikincisi bile fazla benim için..
SizinSesiniz dediki: Yok bee o kadar fazla değil sadece elime biraz para geçtikçe veyahut canım sıkıldıkça alırım. Genişletmek için tıklayın... vala bi tanesi beni isyana sürüklüyo.. çoğu zaman kapatıyorum.. ikincisi bile fazla benim için..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 29 Arl 2012 #620 nazenin dediki: vala bi tanesi beni isyana sürüklüyo.. çoğu zaman kapatıyorum.. ikincisi bile fazla benim için.. Genişletmek için tıklayın... Boşver at sen onu gitsin.
nazenin dediki: vala bi tanesi beni isyana sürüklüyo.. çoğu zaman kapatıyorum.. ikincisi bile fazla benim için.. Genişletmek için tıklayın... Boşver at sen onu gitsin.