Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 7 Mys 2022 #761 Bende sana Kahve makine mi bırakabilirim
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 7 Mys 2022 #763 YoRuMSuZ dediki: Bir miktar Genişletmek için tıklayın... için ölmeni mi bekliycem
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 7 Mys 2022 #765 İçine doğdu herhalde kiloyla sorunlarım olduğun boş buzdolabını bırakıyorsun Benden de sana bi tükkan
İçine doğdu herhalde kiloyla sorunlarım olduğun boş buzdolabını bırakıyorsun Benden de sana bi tükkan
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Mys 2022 #766 Su perisi dediki: İçine doğdu herhalde kiloyla sorunlarım olduğun boş buzdolabını bırakıyorsun Benden de sana bi tükkan Genişletmek için tıklayın... Ne boşu dolu ağzına kadar neyse begenmedin dolabı Ben ölünce eve gir ampullerden başla soymaya
Su perisi dediki: İçine doğdu herhalde kiloyla sorunlarım olduğun boş buzdolabını bırakıyorsun Benden de sana bi tükkan Genişletmek için tıklayın... Ne boşu dolu ağzına kadar neyse begenmedin dolabı Ben ölünce eve gir ampullerden başla soymaya
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 7 Mys 2022 #767 Nie soyayım yaa sen benim en sevdiğim şehirde yaşıyordun cöreklenirim eve yaşarım mis gibi Sana benden 5 metre beyaz bez
Nie soyayım yaa sen benim en sevdiğim şehirde yaşıyordun cöreklenirim eve yaşarım mis gibi Sana benden 5 metre beyaz bez
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Mys 2022 #768 Su perisi dediki: Nie soyayım yaa sen benim en sevdiğim şehirde yaşıyordun cöreklenirim eve yaşarım mis gibi Sana benden 5 metre beyaz bez Genişletmek için tıklayın... Anladın yani öleceğimi . Bende sana şöyle güzel bir dua hediye ediyorum. Ben ölürsem kabrime gelme istemem
Su perisi dediki: Nie soyayım yaa sen benim en sevdiğim şehirde yaşıyordun cöreklenirim eve yaşarım mis gibi Sana benden 5 metre beyaz bez Genişletmek için tıklayın... Anladın yani öleceğimi . Bende sana şöyle güzel bir dua hediye ediyorum. Ben ölürsem kabrime gelme istemem
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 7 Mys 2022 #769 Aşĸ-ı DeruN dediki: Anladın yani öleceğimi . Bende sana şöyle güzel bir dua hediye ediyorum. Ben ölürsem kabrime gelme istemem Genişletmek için tıklayın... gelirim gelirim bolca dua ederim eeee o kadar ev bırakıyon etmemek bize yakışmaz hem hayalimdeki yaşlılığıda beklemiycem Sana benden en güzellerinden Gül
Aşĸ-ı DeruN dediki: Anladın yani öleceğimi . Bende sana şöyle güzel bir dua hediye ediyorum. Ben ölürsem kabrime gelme istemem Genişletmek için tıklayın... gelirim gelirim bolca dua ederim eeee o kadar ev bırakıyon etmemek bize yakışmaz hem hayalimdeki yaşlılığıda beklemiycem Sana benden en güzellerinden Gül
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Mys 2022 #770 Güller kırmızı olsun bol bol mezarıma at. Sana Benden gider ayak bir güzellik Marmaris D maris otelde mevlutlu dualı 1 ay 40 gün tatil.
Güller kırmızı olsun bol bol mezarıma at. Sana Benden gider ayak bir güzellik Marmaris D maris otelde mevlutlu dualı 1 ay 40 gün tatil.