nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Eyl 2020 #12 Pratik olan her şeyi severim hem mesajlarım da daha etkileyici oluyor gifle @YoRuMSuZ
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Eyl 2020 #13 Evet her ne kadar henüz üyelerimiz olayın farkına yeni yeni varsalar da eğlence amaçlı konularda güzel oluyor
Evet her ne kadar henüz üyelerimiz olayın farkına yeni yeni varsalar da eğlence amaçlı konularda güzel oluyor
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Eyl 2020 #14 yesim434 dediki: Evet her ne kadar henüz üyelerimiz olayın farkına yeni yeni varsalar da eğlence amaçlı konularda güzel oluyor Genişletmek için tıklayın... Evet gifler harika ?
yesim434 dediki: Evet her ne kadar henüz üyelerimiz olayın farkına yeni yeni varsalar da eğlence amaçlı konularda güzel oluyor Genişletmek için tıklayın... Evet gifler harika ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Eyl 2020 #15 Polyanna dediki: Evet gifler harika ? Genişletmek için tıklayın... Hiç kullandın mı peki menüdeki GIF butonunu
Polyanna dediki: Evet gifler harika ? Genişletmek için tıklayın... Hiç kullandın mı peki menüdeki GIF butonunu
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Eyl 2020 #16 Yok kullanmadım yesim434 dediki: Hiç kullandın mı peki menüdeki GIF butonunu Genişletmek için tıklayın...
Yok kullanmadım yesim434 dediki: Hiç kullandın mı peki menüdeki GIF butonunu Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Eyl 2020 #17 Polyanna dediki: Yok kullanmadım Genişletmek için tıklayın... Bilgisayardan girişte görünüyor zaten ama cepten giriyorsan şurada GIF butonu. Önce 3 noktaya tıkla görünür. Bol gifli mesajlar diyorum
Polyanna dediki: Yok kullanmadım Genişletmek için tıklayın... Bilgisayardan girişte görünüyor zaten ama cepten giriyorsan şurada GIF butonu. Önce 3 noktaya tıkla görünür. Bol gifli mesajlar diyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Eyl 2020 #18 Teşekkürler? yesim434 dediki: Bilgisayardan girişte görünüyor zaten ama cepten giriyorsan şurada GIF butonu. Önce 3 noktaya tıkla görünür. Bol gifli mesajlar diyorum Ek dosyayı görüntüle 77995 Genişletmek için tıklayın...
Teşekkürler? yesim434 dediki: Bilgisayardan girişte görünüyor zaten ama cepten giriyorsan şurada GIF butonu. Önce 3 noktaya tıkla görünür. Bol gifli mesajlar diyorum Ek dosyayı görüntüle 77995 Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Eyl 2020 #20 AybüKe dediki: Yaş pasta olsa da yesek ? Genişletmek için tıklayın... Geldi bile, afiyet olsun