yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Eyl 2020 #22 Vay canına bu akşam ne doydu ama gözümüz, karnımız doymasa da kesinlikle gözlerim doydu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Eyl 2020 #24 nazenin dediki: Mangalı görürsem asla reddetmem Genişletmek için tıklayın... Adanalı olunca aksini düşünmek imkansız
nazenin dediki: Mangalı görürsem asla reddetmem Genişletmek için tıklayın... Adanalı olunca aksini düşünmek imkansız
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Eyl 2020 #27 oo bu aksam desenize ziyafet var )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Eyl 2020 #28 Polyanna dediki: Biraz iştah kabartalım ?? Şöyle zeytinyağlı sarma olsada yesek ? bir kazan yiyebilirim ? Genişletmek için tıklayın... gicik ben garibim nerden bulacam simdi bunu
Polyanna dediki: Biraz iştah kabartalım ?? Şöyle zeytinyağlı sarma olsada yesek ? bir kazan yiyebilirim ? Genişletmek için tıklayın... gicik ben garibim nerden bulacam simdi bunu
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Eyl 2020 #29 yesim434 dediki: oo bu aksam desenize ziyafet var ) Genişletmek için tıklayın... ben cig kofte isterim bol yesillik tere maydanoz yesil sogan turp )
yesim434 dediki: oo bu aksam desenize ziyafet var ) Genişletmek için tıklayın... ben cig kofte isterim bol yesillik tere maydanoz yesil sogan turp )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Eyl 2020 #30 Onu kendin yapicaksin ve hep birlikte ziyafet cekecegiz misafirligin bitti ) artik