Biz de gördüğümüze yorum yaptık işte. Çok dobra bir tarzınız var ya alınacağınızı düşünmemiştim.Bakarmısınız güzel insan
Fotoğraflarınız hakkında bir iddaada bulunduğunuzu belirten bir mesaja rastlamadım zaten. Gel gelelim ki ortada bir güzellik konusu varsa göreceli fikrimi söylemekten kendimi alıkoyamadım keyifli forumlar.
Bu benim yazımın sonuna eklediğim dip nottur okumasını ve gevezelik yapıp münakaşaya girmek istemeyen biri bunu okduuktan sonra edebiyle susar...
1. Ben gördüğüme yorum yaptım sen benim hakkımda hiç bir şey bilmezken benim terim altını çiziyorum terim kullanmama demogoji yaptın bunun benim bilgi alanım olup olmadığını bilmediğin halde.
2. Siz burada uzun süredir arkadaş olabilirsiniz nirbirinizi korumak isteyeceksiniz muhakak anlıyorum ama orada biyerde kahkaha atan bi hanımefendi vardı siz benim kim olduğpumu bilmeden benim kişilik yansımam olabileceğini düşündüğü terimlerle cümle süsleme sanatına layık bulduğunu farzedip öylece yorum yapan bir kendini bilmezin kendini bilmez yorumuyla kahkaha atamazsınız.
3. Yaptığınız terbiyesizliktir .
Madem gördüğünüz fotoğraflar hoşunuza gitmedi siz niye edebinizle susup sayfayı kapatmadınız, yorum yapma ihtiyacı hissettiniz? O ilk eleştiriyi bana yapmış olsaydınız inanın hiç problem etmezdim, ama daha kimseyi tanımıyorsunuz forumda. İlk önce insanları tanıyıp kimle nasıl bir üslupla konuşacağınıza baksanız? Yorum yaptığınız arkadaşımız alınabilir, üzülebilir değil mi?
Saygı ve nezaket bekliyorsanız önce kendi konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerek.
Bana terbiyesiz diyen bir adama karşı anca bu kadar kibar olabilirdim herhalde. Tekrarı olmayacak.