• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA
Kaynak ikonu

Oto Servis Programı 1.0

İndirmek için giriş yapınız
merhaba.
programı yükleyeli 3 yıl olmuş fakat ben yeni karşılaşıyorum.programı indirip kurdum kullanmaya başladım ve bazı aksaklıklar yaşadım.3yıl önce yazdığınız programı hatırlayamamanız normal ama yardımcı olabilirseniz o aksaklıkarı dile getireceğim.gerçekten kullanışlı ve basit bir program olduğu için kullanmak istiyorum.ellerinize sağlık.

merhaba.
programı yükleyeli 3 yıl olmuş fakat ben yeni karşılaşıyorum.programı indirip kurdum kullanmaya başladım ve bazı aksaklıklar yaşadım.3yıl önce yazdığınız programı hatırlayamamanız normal ama yardımcı olabilirseniz o aksaklıkarı dile getireceğim.gerçekten kullanışlı ve basit bir program olduğu için kullanmak istiyorum.ellerinize sağlık.
Muhasebe, hiç anlamadığım bir konu hocam. Zaten programı da excel ile hazırlanmış bir tasarımdan yola çıkarak dahaa kullanışlı ve fonksiyonel hale getirmek için bir yukarıdaki arkadaşın isteği doğrultusunda hazırlamıştım. Daha sonra belki insanların ihtiyacı olur diye dağıttım.

Şu an ise program kaynak kodlarını yanlışlıkla bilgisayardan silmiş durumdayım. Kısaca baştan yazmak zor olacak. Belki elimde kaynak kodlar olsaydı geliştirebilirdik ancak söylediğim gibi program mevcut haliyle kalacak ve maalesef geliştirilmeyecek.

otoservisprogrami.com.tr
İnceleyin arkadaşlar eğer ihtiyacınız varsa tam anlamıyla çözüm bulabilirsiniz servisiniz için.

Geri