~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #1 İçimizdeki yangına bir ses ararken Hep başkaLarının sesiyle konuşuyoruz.Ödünç keLimeLerLe..
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #2 “Beni kaybetmekten korkacak biriyle tanışmak istiyorum.” - Elif Şafak
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #3 Seni bana sevdirenelbette gönlüme de bir yol çizecektir... -Yani demem o ki; Takdir-i İlâhi... Elif Ecrin
Seni bana sevdirenelbette gönlüme de bir yol çizecektir... -Yani demem o ki; Takdir-i İlâhi... Elif Ecrin
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #4 Mesafe korkunç bir şeydir. Özlüyor mu ? unutuyor mu ? bilemezsin...
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #5 İkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz: -Ben seni sen kendini.. __Sunay Akın__
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #6 - - “Bazen çok uzaklara dalıyorsun” diyorlar oralarda sen varsın bilmiyorlar.
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #7 “Ne zaman lafın bir ucu sana çıksa Sonuna varmadan heba oluyor gülüşlerim !..” Kahraman Tazeoğlu
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #8 "Ya sırtımıza aLıp taşıyoruz Ya ayağımızın aLtına alıp çiğniyoruz Öğrenemedik bi türlü yan yana yürümeyi..."
"Ya sırtımıza aLıp taşıyoruz Ya ayağımızın aLtına alıp çiğniyoruz Öğrenemedik bi türlü yan yana yürümeyi..."
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #9 "Bir papatya kurusu gibi dilsizim işte.. Yazamadığım mektuplarda biriktirdim kederimi.."
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #10 | Ey varlığı canıma can katan yâr! Yormuyor hiçbir şey yokluğun kadar… Serdar Tuncer