KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ags 2013 #121 eFSaNe_KaRTaL dediki: Sağol Sarım Genişletmek için tıklayın... ı love you karam..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Ags 2013 #122 KıRMıZı dediki: ı love you karam.. Genişletmek için tıklayın... Je t'aime sarımm ;
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Ags 2013 #124 Aşk ; Namaz Kılmaya Benzer. Niyet Ettikten Sonra Etrafa Bakılmaz...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Ags 2013 #125 Aslında biz; güzel rüyaları devam ettirmek için tekrar uyumaya çalışan çocuklardık. Taa ki biri gelip uykularımızı elimizden alana dek.. İyi Geceler .
Aslında biz; güzel rüyaları devam ettirmek için tekrar uyumaya çalışan çocuklardık. Taa ki biri gelip uykularımızı elimizden alana dek.. İyi Geceler .
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Ags 2013 #126 Duşta zenginler gibi şarkı söyliyim dedim, su yuttum boğuluyodum. fakirlikten hayal bile kuramıyoruz
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 8 Ags 2013 #127 Küçük takım elbiseli çocuklar geliyo, icra memurları gibi şerefsizler bişey almadan gitmiyorlar