eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Tem 2013 #111 Ah şu mesafeler...Mesafelerden nefret ediyorum... Çekilecek çile değil... Odam mutfağa çok uzak...:S
Tuba ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #112 eFSaNe_KaRTaL dediki: Bugün metroda güzeller güzeli bir kızla tanıştım, durakta inince arkamdan ağladı. Tek sorun 8 aylık olmasıydı [/QUO bebek o bee Genişletmek için tıklayın...
eFSaNe_KaRTaL dediki: Bugün metroda güzeller güzeli bir kızla tanıştım, durakta inince arkamdan ağladı. Tek sorun 8 aylık olmasıydı [/QUO bebek o bee Genişletmek için tıklayın...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Tem 2013 #114 Konuşmam yetmiyormuş gibi düşünmeye de başladım. En kötüsü buydu. Çoğu insan gibi düşünmeden konuşsaydım kimse bir şey demeyecekti; ama ben düşündüğümü söylemeye kalktım..
Konuşmam yetmiyormuş gibi düşünmeye de başladım. En kötüsü buydu. Çoğu insan gibi düşünmeden konuşsaydım kimse bir şey demeyecekti; ama ben düşündüğümü söylemeye kalktım..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Tem 2013 #115 Yani işin özü erkek olmakla, adam olmak farklıdır. Birisi ilahi mecburiyettir, diğeri de o mecburiyetin hakkını verebilmektir..
Yani işin özü erkek olmakla, adam olmak farklıdır. Birisi ilahi mecburiyettir, diğeri de o mecburiyetin hakkını verebilmektir..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Tem 2013 #116 Salondan odama geçmem tam bir kavimler göçü. Bilgisayarı al, yastığı al, telefonu al, bilgisayar şarjını unutma. oy ben nere gidem.
Salondan odama geçmem tam bir kavimler göçü. Bilgisayarı al, yastığı al, telefonu al, bilgisayar şarjını unutma. oy ben nere gidem.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 29 Tem 2013 #117 Otobüste filmlere özenip başımı cama koyup biraz duygusallık yaşayayım dedim saniyede 60 defa başımı cama vurdum.
Otobüste filmlere özenip başımı cama koyup biraz duygusallık yaşayayım dedim saniyede 60 defa başımı cama vurdum.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Ags 2013 #118 Nerelisin? diye sormuştu; oralı olmadım. Tepkisizliğimi görünce o da oralı olmadı. Artık ikimizde oralı değildik hemşehri sayılırdık .
Nerelisin? diye sormuştu; oralı olmadım. Tepkisizliğimi görünce o da oralı olmadı. Artık ikimizde oralı değildik hemşehri sayılırdık .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ags 2013 #119 eFSaNe_KaRTaL dediki: Nerelisin? diye sormuştu; oralı olmadım. Tepkisizliğimi görünce o da oralı olmadı. Artık ikimizde oralı değildik hemşehri sayılırdık . Genişletmek için tıklayın... içimden sana manyak dedim
eFSaNe_KaRTaL dediki: Nerelisin? diye sormuştu; oralı olmadım. Tepkisizliğimi görünce o da oralı olmadı. Artık ikimizde oralı değildik hemşehri sayılırdık . Genişletmek için tıklayın... içimden sana manyak dedim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Ags 2013 #120 KıRMıZı dediki: içimden sana manyak dedim Genişletmek için tıklayın... Sağol Sarım