Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Hzr 2019 #71 Aaaaa özür yaaa bende ara verdiğim için unuttum. Güzel gidiyor oyun çekişmeli ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Hzr 2019 #72 Çağlayağmur dediki: Aaaaa özür yaaa bende ara verdiğim için unuttum. Güzel gidiyor oyun çekişmeli ? Genişletmek için tıklayın... Sorun değil cnm hatta beni alt etmiştin şu an da alt edebilirsin aradaki farkı kapattın çünkü
Çağlayağmur dediki: Aaaaa özür yaaa bende ara verdiğim için unuttum. Güzel gidiyor oyun çekişmeli ? Genişletmek için tıklayın... Sorun değil cnm hatta beni alt etmiştin şu an da alt edebilirsin aradaki farkı kapattın çünkü
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Hzr 2019 #74 @AybüKe ile yarışmamız bitti. @nazenin veya @Sentinus hanginiz müsaitseniz yazın isterseniz davet göndereyim. ?
@AybüKe ile yarışmamız bitti. @nazenin veya @Sentinus hanginiz müsaitseniz yazın isterseniz davet göndereyim. ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Hzr 2019 #77 @Sentinus la başladık. Kim kazanırsa @nazenin le devam eder artık ?
r0se Forum Onuru Özel üye 22 Hzr 2019 #78 Ablaya ne güzel oynuyorduk internetim çekmiyordu oynayamadım 12 saat dolmuş ne üzüldüm anlatamam @Çağlayağmur
Ablaya ne güzel oynuyorduk internetim çekmiyordu oynayamadım 12 saat dolmuş ne üzüldüm anlatamam @Çağlayağmur
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Hzr 2019 #80 Escarfe dediki: Ek dosyayı görüntüle 74238 Senin için filli rozet kazandım @nazenin Genişletmek için tıklayın... Nasıl kazanıyoruz rozetleri
Escarfe dediki: Ek dosyayı görüntüle 74238 Senin için filli rozet kazandım @nazenin Genişletmek için tıklayın... Nasıl kazanıyoruz rozetleri