Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Hzr 2019 #51 Escarfe dediki: Hadi bakalım kolay gelsin Genişletmek için tıklayın... Sağolasın ??
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Hzr 2019 #52 @pietaS uzun süre hamle yapmadığın için kaybettin. Takip bekleniyor bilesiniz.
r0se Forum Onuru Özel üye 14 Hzr 2019 #53 Çağlayağmur dediki: @pietaS uzun süre hamle yapmadığın için kaybettin. Takip bekleniyor bilesiniz. Genişletmek için tıklayın... abla ekran görüntüsü alıp paylaşırmısın duyuralım
Çağlayağmur dediki: @pietaS uzun süre hamle yapmadığın için kaybettin. Takip bekleniyor bilesiniz. Genişletmek için tıklayın... abla ekran görüntüsü alıp paylaşırmısın duyuralım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Hzr 2019 #54 Escarfe dediki: abla ekran görüntüsü alıp paylaşırmısın duyuralım Genişletmek için tıklayın... Boyut büyük uyarısı veriyor canım. Sana whatsaptan attım bakarmisin.
Escarfe dediki: abla ekran görüntüsü alıp paylaşırmısın duyuralım Genişletmek için tıklayın... Boyut büyük uyarısı veriyor canım. Sana whatsaptan attım bakarmisin.
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Hzr 2019 #55 Çağlayağmur dediki: Boyut büyük uyarısı veriyor canım. Sana whatsaptan attım bakarmisin. Genişletmek için tıklayın... Tamam ablacım hallederm ben
Çağlayağmur dediki: Boyut büyük uyarısı veriyor canım. Sana whatsaptan attım bakarmisin. Genişletmek için tıklayın... Tamam ablacım hallederm ben
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Hzr 2019 #56 Abla @TeBeSSüm müsaitse onunla oynabilirsin kendisinden cevap gelirse buradan konuşup halledersiniz
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Hzr 2019 #57 @Çağlayağmur abla @AybüKe de katıldı aramıza kullanıcı adı >Aybüke< onlada eşleşebilirsin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Hzr 2019 #58 Haden bakem.istek gönderiyorum ilk kabul edenle forum.için oynarız. ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Hzr 2019 #59 @TeBeSSüm ilk yarışmak isteyenlerden olduğu için ona gönderdim daveti bekliyorum ? Müsait değilse sırada @Sentinus @AybüKe @nazenin var. ?
@TeBeSSüm ilk yarışmak isteyenlerden olduğu için ona gönderdim daveti bekliyorum ? Müsait değilse sırada @Sentinus @AybüKe @nazenin var. ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Hzr 2019 #60 Çağlayağmur dediki: @TeBeSSüm ilk yarışmak isteyenlerden olduğu için ona gönderdim daveti bekliyorum ? Müsait değilse sırada @Sentinus @AybüKe @nazenin var. ? Genişletmek için tıklayın... Kabul ettim abla senin gelmeni bekliyorum
Çağlayağmur dediki: @TeBeSSüm ilk yarışmak isteyenlerden olduğu için ona gönderdim daveti bekliyorum ? Müsait değilse sırada @Sentinus @AybüKe @nazenin var. ? Genişletmek için tıklayın... Kabul ettim abla senin gelmeni bekliyorum