r0se Forum Onuru Özel üye 13 Hzr 2019 #42 Ablam tebrikler rakibini seç başlayın oynamaya burdan iletişim kurabilirsniz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Hzr 2019 #43 @Sentinus ve @pietaS @nazenin hanginiz uygunsa başlayabiliriz. Ama hatırlatıyım ara vermem gerekiyor ara ara. ?
@Sentinus ve @pietaS @nazenin hanginiz uygunsa başlayabiliriz. Ama hatırlatıyım ara vermem gerekiyor ara ara. ?
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Hzr 2019 #44 Çağlayağmur dediki: @Sentinus ve @pietaS @nazenin hanginiz uygunsa başlayabiliriz. Ama hatırlatıyım ara vermem gerekiyor ara ara. ? Genişletmek için tıklayın... abla pietas cardı sırada unutmusum ona gönder sen istek kullanıcı adı pietaS
Çağlayağmur dediki: @Sentinus ve @pietaS @nazenin hanginiz uygunsa başlayabiliriz. Ama hatırlatıyım ara vermem gerekiyor ara ara. ? Genişletmek için tıklayın... abla pietas cardı sırada unutmusum ona gönder sen istek kullanıcı adı pietaS
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Hzr 2019 #45 Arkadaşlar katılmak isteyenler Kelimelik Oyunu Yarışması konusuna kullanıcı adı ve katılıyorum yazarak katılabilir. Bu başlık altındanda iletişim sağlayabilir, sohbetinizi edebilirsiniz. ama yarışma adlı konuda katılımınızı belli ediniz. @AybüKe , @dderya , @EsRaRenGiz , @TeBeSSüm @She @buhurdan , @KıRMıZı @ZeyNoO @MeRciMeK @merakettim @BeReNN
Arkadaşlar katılmak isteyenler Kelimelik Oyunu Yarışması konusuna kullanıcı adı ve katılıyorum yazarak katılabilir. Bu başlık altındanda iletişim sağlayabilir, sohbetinizi edebilirsiniz. ama yarışma adlı konuda katılımınızı belli ediniz. @AybüKe , @dderya , @EsRaRenGiz , @TeBeSSüm @She @buhurdan , @KıRMıZı @ZeyNoO @MeRciMeK @merakettim @BeReNN
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Hzr 2019 #46 Escarfe dediki: abla pietas cardı sırada unutmusum ona gönder sen istek kullanıcı adı pietaS Genişletmek için tıklayın... Etmişim canımıniçi bekliyorum. ?
Escarfe dediki: abla pietas cardı sırada unutmusum ona gönder sen istek kullanıcı adı pietaS Genişletmek için tıklayın... Etmişim canımıniçi bekliyorum. ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Hzr 2019 #48 Başlayamadık sanırım @pietaS müsait değil bekliyorum hala.