Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 12 Hzr 2019 #31 Escarfe dediki: Yeni rakip bekleniyor kim olmak ister ? @Sentinus @pietaS @Çağlayağmur Genişletmek için tıklayın... Yarın meşgul olacağım başka zaman ben talip olurum
Escarfe dediki: Yeni rakip bekleniyor kim olmak ister ? @Sentinus @pietaS @Çağlayağmur Genişletmek için tıklayın... Yarın meşgul olacağım başka zaman ben talip olurum
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Hzr 2019 #32 Çağlayağmur dediki: Geldim ? başka talipli yoksa . Ama kızımın uyku saati o yüzden beklemeler yaşanabilir ? Genişletmek için tıklayın... Olsun ablacım sorun değil 12saatlik açıyorum zaten 12saat süren var ozaman gönderiyorum davet kabul edersin
Çağlayağmur dediki: Geldim ? başka talipli yoksa . Ama kızımın uyku saati o yüzden beklemeler yaşanabilir ? Genişletmek için tıklayın... Olsun ablacım sorun değil 12saatlik açıyorum zaten 12saat süren var ozaman gönderiyorum davet kabul edersin
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Hzr 2019 #33 Aa sen bana ben sana attık neyse ablam başlayalım kabul ettiğinle
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 13 Hzr 2019 #36 Escarfe dediki: İlk karşılaşma sonucu : Kazanan Escarfe @YoRuMSuZ 'a oyun için teşekkür ediyorum. Ek dosyayı görüntüle 74188 Kendimi tebrik ediyor, yeni rakibimi bekliyorum Genişletmek için tıklayın... rakip olalım mııı ?
Escarfe dediki: İlk karşılaşma sonucu : Kazanan Escarfe @YoRuMSuZ 'a oyun için teşekkür ediyorum. Ek dosyayı görüntüle 74188 Kendimi tebrik ediyor, yeni rakibimi bekliyorum Genişletmek için tıklayın... rakip olalım mııı ?
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Hzr 2019 #38 Çağla Ablayla oynuyoruz @pietaS kazananla sen oynarsın canım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Hzr 2019 #39 Ben şahsen açık ara yenildim birine ama isim vermiyorum
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Hzr 2019 #40 Hadi ordan Şaka maka çağla ablada beni eziyor suan çoj fena