Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #14 Bir insan treni kaçırırsa başka bir tren gelir onu alır. Bir ulus treni kaçırırsa başka bir ulus gelir onu alır.
Bir insan treni kaçırırsa başka bir tren gelir onu alır. Bir ulus treni kaçırırsa başka bir ulus gelir onu alır.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #15 Gerçek değer; gelmesi boşluk dolduran değil gitmesi boşluk yaratan.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #16 Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim.
Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #18 Bir kez geçer, bir insan bir karşı'ya, Ondan sonra artık her-şey karşı'dır.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #19 Keşke sen ben olsan; seni sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan, Keşke ben sen olsam; bu kadar sevilmenin tadını çıkarsam..
Keşke sen ben olsan; seni sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan, Keşke ben sen olsam; bu kadar sevilmenin tadını çıkarsam..