Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #21 Geleceğim, bekle dedi, gitti..Ben beklemedim, o da gelmedi.Ölüm gibi bir şey oldu..Ama kimse ölmedi.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #22 Yaşamak için bırakılmış bir yön baktım, yoktu: Ben direnmek için elimden gelin yaptım.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #23 Kendi bahçesinde dal olamayanın biri, Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #24 Yanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur.
Yanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2012 #26 Ben birini sevmiyordum. O da beni sevmiyordu.Bir gün bir yerde randevulaştık.Ben gitmedim.O da gelmedi.
Ben birini sevmiyordum. O da beni sevmiyordu.Bir gün bir yerde randevulaştık.Ben gitmedim.O da gelmedi.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Eyl 2013 #27 Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir Yalnız ben biliyorsam bu aşktır Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır — Özdemir Asaf
Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir Yalnız ben biliyorsam bu aşktır Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır — Özdemir Asaf