OBir MEB Özel üye 28 Nsn 2015 #231 benim özelliğim de birkaç güne kadar aktif olur sanırım. kararlıyım 200 mesajı kısa zamanda tamamlamaya.
benim özelliğim de birkaç güne kadar aktif olur sanırım. kararlıyım 200 mesajı kısa zamanda tamamlamaya.
OBir MEB Özel üye 15 Mys 2015 #233 Nasıl bir inatlaşmaydı kendimle anlamadım ama başardım. Hedef büyütüp, özel üyeliği pas geçerek doğrudan moderatörlük yolunda mı ilerlesem ki?
Nasıl bir inatlaşmaydı kendimle anlamadım ama başardım. Hedef büyütüp, özel üyeliği pas geçerek doğrudan moderatörlük yolunda mı ilerlesem ki?
dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Mys 2015 #234 @OBir tebrik ederimm 500 mesajın olunca moderatörlük de yakışır : )
OBir MEB Özel üye 15 Mys 2015 #235 Pek bana göre değil @dderya forumla ilişkilerim düzenli olmayabilir çünkü. ))))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mys 2015 #236 OBir dediki: Nasıl bir inatlaşmaydı kendimle anlamadım ama başardım. Hedef büyütüp, özel üyeliği pas geçerek doğrudan moderatörlük yolunda mı ilerlesem ki? Genişletmek için tıklayın... Vay vay vay gözlerim yaşardı bak işte Ama yine de özel üyelikle bir başlayalım bakalım
OBir dediki: Nasıl bir inatlaşmaydı kendimle anlamadım ama başardım. Hedef büyütüp, özel üyeliği pas geçerek doğrudan moderatörlük yolunda mı ilerlesem ki? Genişletmek için tıklayın... Vay vay vay gözlerim yaşardı bak işte Ama yine de özel üyelikle bir başlayalım bakalım
buhurdan Özel Üye Özel üye 23 Ock 2017 #240 Papatya dediki: @YoRuMSuZ Hocamız ilgileniyor Genişletmek için tıklayın... iyi bişey mi ? iyi bişeyse başvuralım
Papatya dediki: @YoRuMSuZ Hocamız ilgileniyor Genişletmek için tıklayın... iyi bişey mi ? iyi bişeyse başvuralım