SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 22 Mrt 2013 #31 https://www.cerezforum.com/konu/para-kazanin-200-kelime-1-tl.124026/ Merhaba. Yukarıda ki konu ile 9 adet 400 küsür karakterlik makale yazarak ödememi aldım. Toplam Yazılan Makale Sayısı: 9 Toplam Karakter Sayısı : 4013 Toplam Ödenen :20 Herkese benden kuru pasta.
https://www.cerezforum.com/konu/para-kazanin-200-kelime-1-tl.124026/ Merhaba. Yukarıda ki konu ile 9 adet 400 küsür karakterlik makale yazarak ödememi aldım. Toplam Yazılan Makale Sayısı: 9 Toplam Karakter Sayısı : 4013 Toplam Ödenen :20 Herkese benden kuru pasta.
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Mrt 2013 #32 Hayırlı olsun. Daha nice makaleler yazıp bu işten para kazanman dileğiyle Gökhan
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 22 Mrt 2013 #33 LeyL-i Matem dediki: Hayırlı olsun. Daha nice makaleler yazıp bu işten para kazanman dileğiyle Gökhan Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.
LeyL-i Matem dediki: Hayırlı olsun. Daha nice makaleler yazıp bu işten para kazanman dileğiyle Gökhan Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Mrt 2013 #34 Haha o kadar ispata gerek yoktu @SizinSesiniz Ödemeyi aldığını belirtmek yeterli Neyse ben de pastadan bir küçük dilim alayım bari Son düzenleme: 26 Ock 2014
Haha o kadar ispata gerek yoktu @SizinSesiniz Ödemeyi aldığını belirtmek yeterli Neyse ben de pastadan bir küçük dilim alayım bari
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Mrt 2013 #35 Hayırlı olsun güle küle harca ..en kıza zamanda okuyacağım makalelerini
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 22 Mrt 2013 #36 YoRuMSuZ dediki: Haha o kadar ispata gerek yoktu @SizinSesiniz Ödemeyi aldığını belirtmek yeterli Neyse ben de pastadan bir küçük dilim alayım bari Genişletmek için tıklayın... Olsun abi. Afiyet olsun. RUZG4R dediki: Hayırlı olsun güle küle harca ..en kıza zamanda okuyacağım makalelerini Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: Haha o kadar ispata gerek yoktu @SizinSesiniz Ödemeyi aldığını belirtmek yeterli Neyse ben de pastadan bir küçük dilim alayım bari Genişletmek için tıklayın... Olsun abi. Afiyet olsun. RUZG4R dediki: Hayırlı olsun güle küle harca ..en kıza zamanda okuyacağım makalelerini Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Mrt 2013 #37 bunların hepsi tatlı yaa hiç sevmem tatlıyı kardeşim sen bana en iyisi bi duble gönder makbule geçer
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 23 Mrt 2013 #38 -araz- dediki: bunların hepsi tatlı yaa hiç sevmem tatlıyı kardeşim sen bana en iyisi bi duble gönder makbule geçer Genişletmek için tıklayın... Buyur ablam.
-araz- dediki: bunların hepsi tatlı yaa hiç sevmem tatlıyı kardeşim sen bana en iyisi bi duble gönder makbule geçer Genişletmek için tıklayın... Buyur ablam.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 24 Mrt 2013 #40 Yazdığım 8 makaleyi @YoRuMSuZ 'a ileterek 2. ödememi aldım. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014