jeriko Özel Üye Özel üye 23 Mrt 2009 #221 Üzülmeyin demekki o üzülmemiş banlanmayı hakedecek bir şeyler yapmış.Yukarıdaki kara listeyi tıklayın sebebeni görün.
Üzülmeyin demekki o üzülmemiş banlanmayı hakedecek bir şeyler yapmış.Yukarıdaki kara listeyi tıklayın sebebeni görün.
arzum Forum Tutkunu 23 Mrt 2009 #222 hım napalım hakkında hayırsı burası eğitici ve öğretici bir site böle şeylere dikkat edilmesi gerekiyo.
hım napalım hakkında hayırsı burası eğitici ve öğretici bir site böle şeylere dikkat edilmesi gerekiyo.
sorumsuz Forum Onuru 23 Mrt 2009 #223 arzum dediki: kızım abinide gaza getirme evladım yorum yaptık şakacıktan yaa anlasana şaplağı yiycen şimdi nerde benim zeki kızım Genişletmek için tıklayın... yahu anne sende beni hep döbüyon yahu ne biçim annesin vurda senin zeki kızın
arzum dediki: kızım abinide gaza getirme evladım yorum yaptık şakacıktan yaa anlasana şaplağı yiycen şimdi nerde benim zeki kızım Genişletmek için tıklayın... yahu anne sende beni hep döbüyon yahu ne biçim annesin vurda senin zeki kızın