Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Arl 2010 #242 Schweppes dediki: kedi olmak varmış Genişletmek için tıklayın... Hiç sorma Ben daha çok balık olmak isterdim. Herşeyi çabucak unutmak için
Schweppes dediki: kedi olmak varmış Genişletmek için tıklayın... Hiç sorma Ben daha çok balık olmak isterdim. Herşeyi çabucak unutmak için
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Arl 2010 #244 Schweppes dediki: ben zaten balık hafızalıyım Genişletmek için tıklayın... Balık burcuyumda Daha hafızam o dereceye gelmedi Ama şöylede bişey var unutmak istediğim şeyleri unutmam, istemediklerimide unuturum gıcık bişey
Schweppes dediki: ben zaten balık hafızalıyım Genişletmek için tıklayın... Balık burcuyumda Daha hafızam o dereceye gelmedi Ama şöylede bişey var unutmak istediğim şeyleri unutmam, istemediklerimide unuturum gıcık bişey
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #246 ben burayı daha önceden göremedim mi ne lak lak lak
cemree =)=) V.I.P 23 Şbt 2011 #247 kediden nefret ederim balıkta cıkk o yuzden ben bu halimle kalsam yeter
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #249 Bir dönemin aktif konusuydu paso muhabbet