yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #253 aklıma paso göstermeden girilmiyor mu demek geldi ama demiycem
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #254 Buna bir beş onyedi diye cevap vermek istiyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #256 Hahhaa bu yaklaşımı tuttum Artık Mimar Sinanlar yetişmiyor maalesef, böyle yankılı ekolu idare edicez
Hahhaa bu yaklaşımı tuttum Artık Mimar Sinanlar yetişmiyor maalesef, böyle yankılı ekolu idare edicez
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #257 buradaki muhabbet hangi bölümde yankılanır acep buradan mercimek e sesleniyorum radyodan bekleniyorsun
buradaki muhabbet hangi bölümde yankılanır acep buradan mercimek e sesleniyorum radyodan bekleniyorsun
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Şbt 2011 #259 Yeşül bana seslenmiş ama ben yeni duyuyorum Bir daha ki sefere inşallah yeşülcüm ,radyoda buluşalım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 26 Şbt 2011 #260 Maalesef bir süre (bu arada internetim de kesildiği için) sahipsiz kalınca forum kimse kimseyi duyamadı. Suçluyu buldum. Suçlu: BEN
Maalesef bir süre (bu arada internetim de kesildiği için) sahipsiz kalınca forum kimse kimseyi duyamadı. Suçluyu buldum. Suçlu: BEN