YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Ags 2012 #272 O defteri kapattım be Efsane Hep böyle düşünürdüm ve sigarasız bu ortam mı... Mümkün mü düşlerime bile sığmayan bi durumdu ki gayet güzel de olabiliyormuş
O defteri kapattım be Efsane Hep böyle düşünürdüm ve sigarasız bu ortam mı... Mümkün mü düşlerime bile sığmayan bi durumdu ki gayet güzel de olabiliyormuş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Ags 2012 #274 Olaya biraz da bilimsel bakmak istedim ortam gereği. Hani hep duyarız aysbergin görünen yüzü aslı geride falan diye Doğruymuş. Suyun içinde buzun durumunun resmidir
Olaya biraz da bilimsel bakmak istedim ortam gereği. Hani hep duyarız aysbergin görünen yüzü aslı geride falan diye Doğruymuş. Suyun içinde buzun durumunun resmidir
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Ags 2012 #275 Yaa usta girme kanıma gece gece..Daha dün maçla beraber içtim..Seriye bağlatma bana
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Ags 2012 #277 Düş dediki: Amaç nedir? Genişletmek için tıklayın... Hayatımızdaki pislikleri alkolle dezenfekte ediyoruz..
Düş dediki: Amaç nedir? Genişletmek için tıklayın... Hayatımızdaki pislikleri alkolle dezenfekte ediyoruz..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Ags 2012 #278 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hayatımızdaki pislikleri alkolle dezenfekte ediyoruz.. Genişletmek için tıklayın... Ben bu sözü arşivime ekliyorum Unutmazsam dergiliktir
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hayatımızdaki pislikleri alkolle dezenfekte ediyoruz.. Genişletmek için tıklayın... Ben bu sözü arşivime ekliyorum Unutmazsam dergiliktir
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 28 Ags 2012 #279 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hayatımızdaki pislikleri alkolle dezenfekte ediyoruz.. Genişletmek için tıklayın... Helal nokta
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hayatımızdaki pislikleri alkolle dezenfekte ediyoruz.. Genişletmek için tıklayın... Helal nokta