Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2012 #282 YoRuMSuZ dediki: Rakı bahane. Maksat muhabbet olsun. Var mı acaba benim kadar mezesiz seven bu mereti ? Genişletmek için tıklayın... Her türlü sevmeyenlerdenim ben
YoRuMSuZ dediki: Rakı bahane. Maksat muhabbet olsun. Var mı acaba benim kadar mezesiz seven bu mereti ? Genişletmek için tıklayın... Her türlü sevmeyenlerdenim ben
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Ags 2012 #284 Nasıl kullanılmıyor, dün geceden beri kırılan bardakların haddi hesabı yok buralarda.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 29 Ags 2012 #285 ozaman birde benden selamlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 29 Ags 2012 #286 @YoRuMSuZ bu arada o kadeh tek . olmaz ki o öyle yalnız yalnız Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Ags 2012 #287 Mecburiyetten @İLkİm* Son düzenleme: 26 Ock 2014
Düş Özel Üye Özel üye 29 Ags 2012 #289 YoRuMSuZ dediki: Nasıl kullanılmıyor, dün geceden beri kırılan bardakların haddi hesabı yok buralarda. Genişletmek için tıklayın... Tek başına kırdın döktün reyiz.
YoRuMSuZ dediki: Nasıl kullanılmıyor, dün geceden beri kırılan bardakların haddi hesabı yok buralarda. Genişletmek için tıklayın... Tek başına kırdın döktün reyiz.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Ags 2012 #290 İLkİm* dediki: yazık yazık ama yinede afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Kendime acıdım ama rakıya acımadım Düş dediki: Tek başına kırdın döktün reyiz. Genişletmek için tıklayın... Tek olmak çoğu zaman daha iyi yaa
İLkİm* dediki: yazık yazık ama yinede afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Kendime acıdım ama rakıya acımadım Düş dediki: Tek başına kırdın döktün reyiz. Genişletmek için tıklayın... Tek olmak çoğu zaman daha iyi yaa