aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 12 Ags 2013 #401 dderya dediki: tamam öyle olsun aslann bey! bir daha da içmem senin elinden kahve falan... Genişletmek için tıklayın... Aman herkes sinirli bu aralar derya hanımefendinin kahvesini hiç içmedik
dderya dediki: tamam öyle olsun aslann bey! bir daha da içmem senin elinden kahve falan... Genişletmek için tıklayın... Aman herkes sinirli bu aralar derya hanımefendinin kahvesini hiç içmedik
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Ags 2013 #402 aslann dediki: Aman herkes sinirli bu aralar derya hanımefendinin kahvesini hiç içmedik Genişletmek için tıklayın... herkese en güzel kahveyi yapıp, seninkine karabiber koyacağım..
aslann dediki: Aman herkes sinirli bu aralar derya hanımefendinin kahvesini hiç içmedik Genişletmek için tıklayın... herkese en güzel kahveyi yapıp, seninkine karabiber koyacağım..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 12 Ags 2013 #403 dderya dediki: herkese en güzel kahveyi yapıp, seninkine karabiber koyacağım.. Genişletmek için tıklayın... Sen yapta karabiberli kahveyi de içeriz
dderya dediki: herkese en güzel kahveyi yapıp, seninkine karabiber koyacağım.. Genişletmek için tıklayın... Sen yapta karabiberli kahveyi de içeriz
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Ags 2013 #404 aslann dediki: Aman herkes sinirli bu aralar derya hanımefendinin kahvesini hiç içmedik Genişletmek için tıklayın... herkese en güzel kahveyi yapıp, seninkine de karabiber koyacağım..
aslann dediki: Aman herkes sinirli bu aralar derya hanımefendinin kahvesini hiç içmedik Genişletmek için tıklayın... herkese en güzel kahveyi yapıp, seninkine de karabiber koyacağım..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 12 Ags 2013 #405 dderya dediki: herkese en güzel kahveyi yapıp, seninkine de karabiber koyacağım.. Genişletmek için tıklayın... Sen yapta karabiberli kahveyi de içeriz cevabını vermiştim
dderya dediki: herkese en güzel kahveyi yapıp, seninkine de karabiber koyacağım.. Genişletmek için tıklayın... Sen yapta karabiberli kahveyi de içeriz cevabını vermiştim
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Ags 2013 #406 aslann dediki: Sen yapta karabiberli kahveyi de içeriz Genişletmek için tıklayın... OOoo tamam, pek yakında yapacagım, hepsini içersin artık. sen bana hâlâ şekersiz kahve hazırlamadın mı! konuştursana beyefendiliğini
aslann dediki: Sen yapta karabiberli kahveyi de içeriz Genişletmek için tıklayın... OOoo tamam, pek yakında yapacagım, hepsini içersin artık. sen bana hâlâ şekersiz kahve hazırlamadın mı! konuştursana beyefendiliğini
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 12 Ags 2013 #407 dderya dediki: OOoo tamam, pek yakında yapacagım, hepsini içersin artık. sen bana hâlâ şekersiz kahve hazırlamadın mı! konuştursana beyefendiliğini Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım pek yakın ne zaman olacak Beyefendiliğimi konuşturayım bekle az
dderya dediki: OOoo tamam, pek yakında yapacagım, hepsini içersin artık. sen bana hâlâ şekersiz kahve hazırlamadın mı! konuştursana beyefendiliğini Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım pek yakın ne zaman olacak Beyefendiliğimi konuşturayım bekle az
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 12 Ags 2013 #408 dderya dediki: OOoo tamam, pek yakında yapacagım, hepsini içersin artık. sen bana hâlâ şekersiz kahve hazırlamadın mı! konuştursana beyefendiliğini Genişletmek için tıklayın... Şekerini atmadım yanında bak
dderya dediki: OOoo tamam, pek yakında yapacagım, hepsini içersin artık. sen bana hâlâ şekersiz kahve hazırlamadın mı! konuştursana beyefendiliğini Genişletmek için tıklayın... Şekerini atmadım yanında bak
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Ags 2013 #409 aslann dediki: Şekerini atmadım yanında bak Genişletmek için tıklayın... hah! böyle işte... ben soylemeden getirmeliydin ama neyse buna da şükür.
aslann dediki: Şekerini atmadım yanında bak Genişletmek için tıklayın... hah! böyle işte... ben soylemeden getirmeliydin ama neyse buna da şükür.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 12 Ags 2013 #410 dderya dediki: hah! böyle işte... ben soylemeden getirmeliydin ama neyse buna da şükür. Genişletmek için tıklayın... Hanımefendiye yakışmayacak üslup Tabi şükret bunu bulduğuna bir daha ki senden
dderya dediki: hah! böyle işte... ben soylemeden getirmeliydin ama neyse buna da şükür. Genişletmek için tıklayın... Hanımefendiye yakışmayacak üslup Tabi şükret bunu bulduğuna bir daha ki senden