aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Ags 2013 #421 Püsküllü Huni dediki: kayserili olsaydım 10 kuruşa satardım habere göre indirim bile yapıyorum Genişletmek için tıklayın... Az daha in 0,5/5 de anlaşalım
Püsküllü Huni dediki: kayserili olsaydım 10 kuruşa satardım habere göre indirim bile yapıyorum Genişletmek için tıklayın... Az daha in 0,5/5 de anlaşalım
Püsküllü Huni Katılımcı 18 Ags 2013 #422 yok hacı maliyeti ortada, kurtarmaz kayserili değilim ama aksekili damarım tutarsa fenadır
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Ags 2013 #423 İyi o zaman bende mağazalardan alırım nasıl olsa her ürün ....,99 fiyatı var
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Ags 2013 #425 Tabim alabilirsen 1-Genelde bulunmuyor 2-1 kuruş istediğinde çalışanlarda ve müşteriler suratına bakıyor Ben hiç istemedim mantık şöyle olsaydı verirlerdi
Tabim alabilirsen 1-Genelde bulunmuyor 2-1 kuruş istediğinde çalışanlarda ve müşteriler suratına bakıyor Ben hiç istemedim mantık şöyle olsaydı verirlerdi
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Ags 2013 #426 Asi MeLeK dediki: =ss =ss Genişletmek için tıklayın... İyimisin Kim üzdü seni
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #427 aslann dediki: İyimisin Kim üzdü seni Genişletmek için tıklayın... Delinin biri işte..gıcık ediyo beni..hiç sevmiyorum onu
aslann dediki: İyimisin Kim üzdü seni Genişletmek için tıklayın... Delinin biri işte..gıcık ediyo beni..hiç sevmiyorum onu
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Ags 2013 #428 Asi MeLeK dediki: Delinin biri işte..gıcık ediyo beni..hiç sevmiyorum onu Genişletmek için tıklayın... Buralardan mı ? Takma kafana bende takıyordum ama yavaş yavaş umursamamaya başladım en iyisi umursama
Asi MeLeK dediki: Delinin biri işte..gıcık ediyo beni..hiç sevmiyorum onu Genişletmek için tıklayın... Buralardan mı ? Takma kafana bende takıyordum ama yavaş yavaş umursamamaya başladım en iyisi umursama
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #429 aslann dediki: Buralardan mı ? Takma kafana bende takıyordum ama yavaş yavaş umursamamaya başladım en iyisi umursama Genişletmek için tıklayın... Yok buralardan değil..okuldan arkadaşım neşemi bozdu..en iyisi takmamak galiba.
aslann dediki: Buralardan mı ? Takma kafana bende takıyordum ama yavaş yavaş umursamamaya başladım en iyisi umursama Genişletmek için tıklayın... Yok buralardan değil..okuldan arkadaşım neşemi bozdu..en iyisi takmamak galiba.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Ags 2013 #430 Asi MeLeK dediki: Yok buralardan değil..okuldan arkadaşım neşemi bozdu..en iyisi takmamak galiba. Genişletmek için tıklayın... Öyle takınca aklın devamlı onda oluyor O kim ki onu takıyorum diye düşün
Asi MeLeK dediki: Yok buralardan değil..okuldan arkadaşım neşemi bozdu..en iyisi takmamak galiba. Genişletmek için tıklayın... Öyle takınca aklın devamlı onda oluyor O kim ki onu takıyorum diye düşün