• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

paso muhabbet

• Konuyu açan Konuyu açan Defne
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Çok ayıp çok.. :P Resmen soygun :D

Değil değil forumda çtl kazanmak zor :P
Hem sen haftanın üyesi + yarışma ödüllerini (Şuan açık ara farkta olduğundan taraf tuttuğum yok ) biriktirsen zengin olursun :D

Bu arada Yarışmayı kazanırsan 10 benden 10 adminden geliyor + Yarışma birincisi logosu +haftanın üyesi özellikleri (NOT:1. olana verilecektir kim olursa artık )

Hem sen haftanın üyesi + yarışma ödüllerini (Şuan açık ara farkta olduğundan taraf tuttuğum yok ) biriktirsen zengin olursun :D

Bu arada Yarışmayı kazanırsan 10 benden 10 adminden geliyor + Yarışma birincisi logosu +haftanın üyesi özellikleri (NOT:1. olana verilecektir kim olursa artık )

Biriktiremem ki ben aldığım gibi dağıtıyorum gönlüm zengin :P

bende baş jüri olarak madalya takacağım :P

Bana sakın gönderme tamam mı :HIH

Sanada gönderecektim ama kreliçe tacıydı bulamadım arıyordum ama bulsam da gönderemem artık :HIH

Kimseye yok taç hem imzamı okumadınız mı siz :D

Neye Yarar Olsa Tacım ? Neye Yarar Olsa Tahtım ?
Güllük,Gülistanlık Olsa Da Bahtım, Toprak Altında Olmaz Hatrım…

Sanada gönderecektim ama kreliçe tacıydı bulamadım arıyordum ama bulsam da gönderemem artık :HIH

Kimseye yok taç hem imzamı okumadınız mı siz :D

Neye Yarar Olsa Tacım ? Neye Yarar Olsa Tahtım ?
Güllük,Gülistanlık Olsa Da Bahtım, Toprak Altında Olmaz Hatrım…

Aaa kraliçe tacı değil miydi o.. Bi saattir beni burda niye yoruyorsun o zaman :D

Geri