nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Eyl 2013 #471 gel tabi @Cancağızım sen napıyosun.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Jandi_46 yağmur misalii 5 Eyl 2013 #472 Ben işteyim yoğunluk şimdi azaldı işyeri okul olunça tabi artık sezonu açtık seni sormalı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Eyl 2013 #473 Cancağızım dediki: Ben işteyim yoğunluk şimdi azaldı işyeri okul olunça tabi artık sezonu açtık seni sormalı Genişletmek için tıklayın... nerde çalışıyosun.. ben evde takılmaca ya uyandım ama hala yataktan kopamadım..
Cancağızım dediki: Ben işteyim yoğunluk şimdi azaldı işyeri okul olunça tabi artık sezonu açtık seni sormalı Genişletmek için tıklayın... nerde çalışıyosun.. ben evde takılmaca ya uyandım ama hala yataktan kopamadım..
Püsküllü Huni Katılımcı 12 Eyl 2013 #477 kitaplarım var onları okuyorum, okula gitmiyorum çooook uzun zamandır kimse yohmu...
Püsküllü Huni Katılımcı 12 Eyl 2013 #478 kitaplarım var onları okuyorum, okula gitmiyorum çooook uzun zamandır kimse yohmu...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2013 #480 Hımmm birileri okulu asmış bence önce kendini mutlu edecek birşeyler yap@derya m sonra derse başla Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014