dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Arl 2013 #481 Çağlayağmur dediki: Hımmm birileri okulu asmış bence önce kendini mutlu edecek birşeyler yap@derya m sonra derse başla Genişletmek için tıklayın... hımm...napsam ki ögleden sonra derse başlayayım diyorum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: Hımmm birileri okulu asmış bence önce kendini mutlu edecek birşeyler yap@derya m sonra derse başla Genişletmek için tıklayın... hımm...napsam ki ögleden sonra derse başlayayım diyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2013 #482 dderya dediki: hımm...napsam ki ögleden sonra derse başlayayım diyorum Genişletmek için tıklayın... Çık biraz gezin hatta benim içinde gezin soğuk uyandırsın sonra sıcak birşeyler ve ders
dderya dediki: hımm...napsam ki ögleden sonra derse başlayayım diyorum Genişletmek için tıklayın... Çık biraz gezin hatta benim içinde gezin soğuk uyandırsın sonra sıcak birşeyler ve ders
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Arl 2013 #483 Çağlayağmur dediki: Çık biraz gezin hatta benim içinde gezin soğuk uyandırsın sonra sıcak birşeyler ve ders Genişletmek için tıklayın... soğukta üşeniyorum ama uykulu halimi geçirir sanırım.. iyi fikir
Çağlayağmur dediki: Çık biraz gezin hatta benim içinde gezin soğuk uyandırsın sonra sıcak birşeyler ve ders Genişletmek için tıklayın... soğukta üşeniyorum ama uykulu halimi geçirir sanırım.. iyi fikir
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2013 #484 dderya dediki: soğukta üşeniyorum ama uykulu halimi geçirir sanırım.. iyi fikir Genişletmek için tıklayın... Uykuya en guzel çözümdür canım
dderya dediki: soğukta üşeniyorum ama uykulu halimi geçirir sanırım.. iyi fikir Genişletmek için tıklayın... Uykuya en guzel çözümdür canım
'katniss' Üstat 25 Arl 2013 #485 uyku benimde başımın belası sabah uyuyorummmmm vatandaşları bile yanlış yönlendiriğim oluyorD:
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Arl 2013 #486 Çağlayağmur dediki: Uykuya en guzel çözümdür canım Genişletmek için tıklayın... valla heveslendim şimdi düşünüyorum...nereye giysem n'apsam.. en iyisi açık havada kahve içmek, falıma da bakıveririm uzun zaman sonra ;
Çağlayağmur dediki: Uykuya en guzel çözümdür canım Genişletmek için tıklayın... valla heveslendim şimdi düşünüyorum...nereye giysem n'apsam.. en iyisi açık havada kahve içmek, falıma da bakıveririm uzun zaman sonra ;
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2013 #487 ORgAniZe İşLeR dediki: uyku benimde başımın belası sabah uyuyorummmmm vatandaşları bile yanlış yönlendiriğim oluyorD: Genişletmek için tıklayın... Uykucuuuuu
ORgAniZe İşLeR dediki: uyku benimde başımın belası sabah uyuyorummmmm vatandaşları bile yanlış yönlendiriğim oluyorD: Genişletmek için tıklayın... Uykucuuuuu
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2013 #488 dderya dediki: valla heveslendim şimdi düşünüyorum...nereye giysem n'apsam.. en iyisi açık havada kahve içmek, falıma da bakıveririm uzun zaman sonra ; Genişletmek için tıklayın... Bende bir kahve iç diyecektim. heee akşamada ben kahveni isterim bilesin
dderya dediki: valla heveslendim şimdi düşünüyorum...nereye giysem n'apsam.. en iyisi açık havada kahve içmek, falıma da bakıveririm uzun zaman sonra ; Genişletmek için tıklayın... Bende bir kahve iç diyecektim. heee akşamada ben kahveni isterim bilesin
'katniss' Üstat 25 Arl 2013 #489 dderya dediki: valla heveslendim şimdi düşünüyorum...nereye giysem n'apsam.. en iyisi açık havada kahve içmek, falıma da bakıveririm uzun zaman sonra ; Genişletmek için tıklayın... ben fala bakmaya çalıştımda bildin orman görüyorum aslan, kuş, timsah at bide yol başka birşey göremiyorum
dderya dediki: valla heveslendim şimdi düşünüyorum...nereye giysem n'apsam.. en iyisi açık havada kahve içmek, falıma da bakıveririm uzun zaman sonra ; Genişletmek için tıklayın... ben fala bakmaya çalıştımda bildin orman görüyorum aslan, kuş, timsah at bide yol başka birşey göremiyorum
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Arl 2013 #490 Çağlayağmur dediki: Bende bir kahve iç diyecektim. heee akşamada ben kahveni isterim bilesin Genişletmek için tıklayın... sen rica edersin de yapmaz mıyım canım ablam herkese duyurulur, fal isteyen istemeyen akşam forumda olsun..
Çağlayağmur dediki: Bende bir kahve iç diyecektim. heee akşamada ben kahveni isterim bilesin Genişletmek için tıklayın... sen rica edersin de yapmaz mıyım canım ablam herkese duyurulur, fal isteyen istemeyen akşam forumda olsun..