r0se Forum Onuru Özel üye 25 Ags 2019 #41 YoRuMSuZ dediki: Kim sevmez ki bayrağıma can kurban... Ek dosyayı görüntüle 74554 Genişletmek için tıklayın... kız @nazenin bak neler var buradaaaaaaaaaaaaaaaaa koşşş Ay çokzeeel ♥
YoRuMSuZ dediki: Kim sevmez ki bayrağıma can kurban... Ek dosyayı görüntüle 74554 Genişletmek için tıklayın... kız @nazenin bak neler var buradaaaaaaaaaaaaaaaaa koşşş Ay çokzeeel ♥
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ags 2019 #42 Kimlerin kahvelerinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ekm 2020 #43 Muhtesem calismalar olmus emegine saglikkk YoRuMSuZ
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Arl 2020 #45 Harika calismalar olmus goglede gezerken karsima ciktilar agacta insan resimi süperr
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Arl 2020 #46 Ağaçtaki inan heykeli acemilik dönemi eseriydi o mu görünüyor google da
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Arl 2020 #47 Kadın sanki rüzgar gibi koşmuş izlenimi var
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Arl 2020 #48 YoRuMSuZ dediki: Ağaçtaki inan heykeli acemilik dönemi eseriydi o mu görünüyor google da Genişletmek için tıklayın... evett direk cikiyor buda harika birsey gerci butun calismalari bu agac sayesinde tek tek inceledim
YoRuMSuZ dediki: Ağaçtaki inan heykeli acemilik dönemi eseriydi o mu görünüyor google da Genişletmek için tıklayın... evett direk cikiyor buda harika birsey gerci butun calismalari bu agac sayesinde tek tek inceledim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Arl 2020 #49 Bu sıralar photoshop u açıyorum arada bir. Aslında yazı üzerine kar efektini konu olarak anlatacaktım ama çok uzun sürüyor ekran görüntüleri ve anlatım ben de yola bir ÇEREZFORUM duvarı yapıp üzerine de kar yığıntısı yapayım dedim ))
Bu sıralar photoshop u açıyorum arada bir. Aslında yazı üzerine kar efektini konu olarak anlatacaktım ama çok uzun sürüyor ekran görüntüleri ve anlatım ben de yola bir ÇEREZFORUM duvarı yapıp üzerine de kar yığıntısı yapayım dedim ))
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 31 Arl 2020 #50 Çok güzel forumda yağan karla da daha da güzelleşiyor